SOS. Most hogy menjek haza? Ötlet valakinek?
Kamionos vagyok és valahol a Balaton mellett vagyok és nekem fontos lenne hazaérni a családomhoz (Egerbe) de szombat estétől vasárnap estig kamionstop van. Csak akkor billenthetek ha ideér az a főnök ő meg azt mondta hogy 1-2 óra körül lesz itt. Annyi idő alatt nem fogok odaérni. Azt meg nem akarom hogy megállítsanak a rendőrök mert így se vagyunk jóba egymással. Elmennék én stoppal is de a kamiont meg nem hagyhatom itt. Tényleg fontos lenne. Hogy menjek haza? Kockáztassak?
32/F
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:03
Neked csak gratulálok apám! Kívánom, hogy egyszer legyen a közeledben egy kamionos, aki öt hete nem beszélt veled csak telefonon, háromnaponta 4-5 percet.
Kérdező!
Sajnálom, hogy ilyen szituba keveredtél. Nekem az apukám kamionozik, és pl. a ballagási ünnepségemre nem tudott eljönni, csak az ebédre, utána. Addigra ért ugyanis haza, különféle külsős okokból.
Várd meg a főnöködet, mert ha tovább mész, megbüntethet a rendőr, az állásod is elvesztheted, és az nem túl jó szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!