Debreceni Kaáliba kihez menjek? Bodnár dr. Vagy Tándor dr. A jobb? Van valakinek tapasztalata ott?
Szia!Minden kivizsgálásom megvolt,páromnak is!Nem találtak semmit,csak azt hogy rendszertelen volt a vérzésem,így nem volt pém.
Kaptam 2hoig szurit,utána munkám miatt nem tudtam vissza menni következő hoban(de rendszeresen megjött a szuritol)és 4.hónapban terhes is lettem.Már a 3.babát várjuk:-)
Jó doki a Bodnár,kedves,fiatalos,emberi és profi:-)Nekem nagyon bejött!Helyre vágott az biztos amit előtte 4évig a nőgyógyászok nem tudtak,hogy rendszerezzék a havim:-/
Akkor a szurik után azt mondta jöhetene a lombik,de nem kellett:-)
Sok sikert és csak ajánlani tudom a Kaáli intézetet!
Huh..nálam volt hogy 60nap ra jött meg újra gyogyszerrel:-(
A tiéd rendben van akkor:-)
Én az első 2gyerkőmmel 32napos ciklusnál estem teherbe,most 28naposakkal!
Nálatok mi a gond,esetleg tudod?
Nekem nem volt lombik,nemjuttam el odáig:-)Jött a lányom magátol:-)
Hsg az volt,de az is rendben volt!Nekem inszemet se mondott Bodnár hanem azt ha gondoljuk jöhet a lombik,de nem került rá sor!Kérdezz nyugodtan akár privin is:-)
Igen,vittem minden leletet,megnézte,elmondta hogy még milyen vizsgálat szükséges(magcsináltattam egerben,azt elfogadta,hogy ne kelljen a kaáliba fizetni érte).
Kaptam szurit,és spontán jött a baba!De nekünk felajánlotta rögtön a lombikot!
Most várom a 3.spontán babánkat:-)
Kérte volna a lombikhoz egyébként a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?
Ha megyek az első konzultációra milyen papírokat vigyek magammal, illetve elég ha egyedül megyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!