Szerintetek a NŐI nőgyógyász, vagy a FÉRFI nőgyógyász a jobb? Kinek mi a tapasztalata?
Én jártam nőihez és férfihez is. Nem a neműk érdekelt, hanem hogy mennyire jó szakember.
( egyébként a férfinél fogok szülni)
férfi! én egyszer voltam nőnél, de nagyon furcsa volt, kellemetlen és sokkal jobban zavarban voltam. A babámat férfinél szültem, nagyon empatikus, megbízható doki. Nem is tudom, hogy valójában van-e különbség a nemek között, biztos női orvosban is és férfi orvosban is van jó és rossz doki.
Én mondjuk nőhöz nem mennék, de tudok olyat, aki férfi doki előtt nem vetkőzik.
Én csak nő nőgyógyászhoz vagyok hajlandó menni - szégyellős vagyok:)
Nála is szültem, jó volt olyannál szülni, aki már szült, és tudja, hogy milyen.
Én voltam női nőgyógynál is, ő rémes volt. Fájt a vizsgálat és nagyon bunkó volt, méhen kívüli terhesnek kiáltott ki, mert még nem látta a terhességemet.
DE amúgy férfi dokikhoz jártam világ életemben. Nagyon ritka a nő.
Viszont a 2. gyerek egy női szülész-nőgyógyásznál született. Túlhordáskor ő vett fel, ő vizsgált meg. Hihetetlen alapos és KEDVES volt, ha fájt a vizsgálat, akkor óvatosabb volt. Szerencsém volt, mert a szülés napján ő is volt ügyeletben, és nála szültem. Mindent finoman, óvatosan csinált az indított szülésemkor és VÉGIG roppant kedves volt. Ha nőgyógyászként is rendesen praktizálna, hozzá járnék.
hmm. Szerintem orvosa válogatja. Terhesgondozásra férfihez jártam, viszont nönél szültem. Mindkettövel maximálisan elégedett voltam. Szerintem nem a nemük dönti el, hanem az, hogy ki milyen jó szakember és milyen emberileg...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!