Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellszívóról kinek mi a...

Mellszívóról kinek mi a tapasztalata? Kézi v gépi a jobb?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem végül a kézi avent vált be.
2011. máj. 16. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a kézi avent vált be...
2011. máj. 16. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A saját tapasztalatomat tudom veled megosztani. 2 hónapja szültem, a babám ügyesen szopik, de a tejet fullra kiszívja és mindig aggódom, hogy nem elég neki. Próbáltam kézzel fejni, de kb 2 csepp jött ki a szoptatás után, ezek után vettem egy kézi mellszívót (Medela Harmony), ami szerntem nagyon jó, de ezzel se jön tej a mellemből, tehát nem én vagyok béna, hanem a baba pöccre kiszív mindent. Ráadásul ez a fejés elég fájdalmas dolog, úgyhogy én hagytam a fenébe az egészet, majd ő megtermeli magának ami kell, ha meg kevés lesz akkor kap kiegészítést. Szóval én befektettem 15 ezer forintot, tök fölöslegesen. De amúgy jó ez a Medela.
2011. máj. 16. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk már a kórházba követelmény volt hogy legyen, vagy kézi vagy gépi. Kézim volt, de sajnos a picurka nem akart ciciből enni, így kénytelen voltam lefejni. 30 perc fejés után már kezdett a kézfejem begörcsölni, nagyon macera volt. Végül a férjemtől kaptam egy gépit, nagyon nagyon megkönnyítette a dolgomat.

Szerintem ezek attól függnek, hogy tudsz-e majd szopiztatni rendesen, és csak a maradékot fejed ki, vagy egész nap a kézi mellszívóhoz kell tapadni hogyha a pici nem akarna enni.

2011. máj. 16. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem főleg az elején érdemes fejni. Az én babám sem akart szopizni, mert sárga volt ezért én is fejtem, h ne kelljen tápszerezni. 5 hónapos koráig fejtem minden nap 2-3 alkalommal és nem bántam meg, mert 15 hós koráig tudtam szoptatni a babámat( és azért csak eddig mert jön a kistesó és elkezdtem vérezni).

Nekem gépi Medelám van és én nagyon szerettem, használtan vettem 5 ezer ft-ért , csak sajnos a sok használatban leégett így most a 2. babánál majd vennem kell egy másikat. Én mindenképp gépit veszek, mert kézivel nem lehet egyszerű. Ne sajnáld rá a pénzt , mert meghálálja magát.Ha ügyes vagy még anyatejadó is lehetsz és akkor már vissza is jön az ára.

2011. máj. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!