Mellszívóról kinek mi a tapasztalata? Kézi v gépi a jobb?
Nálunk már a kórházba követelmény volt hogy legyen, vagy kézi vagy gépi. Kézim volt, de sajnos a picurka nem akart ciciből enni, így kénytelen voltam lefejni. 30 perc fejés után már kezdett a kézfejem begörcsölni, nagyon macera volt. Végül a férjemtől kaptam egy gépit, nagyon nagyon megkönnyítette a dolgomat.
Szerintem ezek attól függnek, hogy tudsz-e majd szopiztatni rendesen, és csak a maradékot fejed ki, vagy egész nap a kézi mellszívóhoz kell tapadni hogyha a pici nem akarna enni.
Szerintem főleg az elején érdemes fejni. Az én babám sem akart szopizni, mert sárga volt ezért én is fejtem, h ne kelljen tápszerezni. 5 hónapos koráig fejtem minden nap 2-3 alkalommal és nem bántam meg, mert 15 hós koráig tudtam szoptatni a babámat( és azért csak eddig mert jön a kistesó és elkezdtem vérezni).
Nekem gépi Medelám van és én nagyon szerettem, használtan vettem 5 ezer ft-ért , csak sajnos a sok használatban leégett így most a 2. babánál majd vennem kell egy másikat. Én mindenképp gépit veszek, mert kézivel nem lehet egyszerű. Ne sajnáld rá a pénzt , mert meghálálja magát.Ha ügyes vagy még anyatejadó is lehetsz és akkor már vissza is jön az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!