Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Holnap érkezik haza, jó ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap érkezik haza, jó ötlet ha így csinálom?

Figyelt kérdés
2 hétig voltunk külön, ő elutazott az ünnepekre, az édesapjához. Itthon az anyukájával él. Holnap hajnalban száll le, vagyis az már vasárnap, de nekem olyan érzés mintha holnap lenne, mivel már 2-3 fele itthon lesz. Megbeszéltük, hogy megcsörget ha hazaért. Úgy gondoltam, hogy csörgetés után még úgy is összepakolok , Karácsonyi ajándék, ottalvós cucc, másnapra cucc, stb, és egy 10 perc et ellébecolok itthon. Azért nem szeretnék sietni, mert úgyis még az Édesanyjával fog lenni, meg vele fog beszélgetni, ilyenek, mire odaérek, meg túl lesz ezeken a dolgokon. Nem vagyok önző, csak így látom jónak .Szerintetek nem sok az a 20 perc"megvárakoztatás" ?
2012. dec. 28. 21:06
 1/1 Patrik24 ***** válasza:
hát azért csörget meg akkor , hogy gondolom jólesne neki ha akkor mennél, engem zavarna hogy megjövök és még 20 percet várnom kell, de ki hogy szereti
2012. dec. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!