Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel nagyon szerettuk egymast de o amig mondogatta nekem hogy szeret osszejott egy lannyal es most mondja hogy ot szereti egy darabig most nem is beszeltunk de par napja ujra es teljesen ugy viselkedik mintha szeretne (en persze meg mindig szeretem) de nem tudom mit tegyek engedjem el vagy kuzdjek tovabb?2015. júl. 13. 01:17
1/8 anonim válasza:
Engedd el... ha összejött valakivel akkor nem is szeretett igazán. Akkor nem így viselkedett volna. lehet hogy nehéz de... nem érdemel meg téged.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen de egyik nap ramirt es mosolyogtam a kepernyore mint egy idiota:) es olyan jol esett hogy gondolt ram..
2015. júl. 13. 01:51
4/8 anonim válasza:
Adj neki esélyt. lehet hogy csak kipróbálásból lépett félre, nem gondolta komolyan. beszélj vele és kérd meg hogy ígérje meg, nem tesz veled ilyet többé. ha még egyszer előfordul akkor engedd el!
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben
2015. júl. 13. 15:25
6/8 anonim válasza:
Ha adsz neki egy esélyt akkor valószínűleg megint megun. Ha nem adsz neki esélyt akkor meg te leszel szomorú, tehát ezt neked kell eldöntened. 😁
7/8 anonim válasza:
Aki egyszer otthagy, az újra megteszi.
8/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy te mit tegyél, de ha helyedben lennék én biztosan hagynám és elengedném, ami nagyon nehéz, de ha ilyen akkor számomra az lenne a jobb döntés. De a te esetedben természetesen te irányítod a tetteidet (ami hatalmas felelősség)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!