Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Most juliusban leszek 15 eves de meg nem volt egy baratom se. Vannak akik csapjak a szelet nekem, de nem tudom mit tegyek,ideje lenne elkezdeni mar pasizni? Nem tul korai?2015. jún. 26. 16:29
1/4 anonim válasza:
Nem gáz, ha 15 évesen még nem volt pasid. Akkor kezdj el pasizni, amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá.
2/4 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok csak 16 leszek és fiú vagyok .
Lenne kedved beszélgetni? :D
3/4 anonim válasza:
19 voltam, amikor megismerkedtem a párommal, addig nem volt semmilyen fiúm. Voltak, akik tetszettek, voltak akiknek én is, de senki nem fogott meg annyira, hogy igazán vonzódjak hozzá. Kicsit sem bántam meg, hogy "vártam", tetszem a pasiknak, ugyanakkor tisztelnek. Ez nem azt jelenti, hogy várj, de amíg úgy érzed le vagy maradva és "el kéne kezdeni pasizni", addig biztosan nem kéne elkezdeni pasizni, még akkor sem, ha a mai lányok már 12 évesen pasiznak, ami elé szomorú, valljuk be.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!