Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb lany baratomba, lehet e koztunk tobb? (Tobbi lent)
1 eve ismerjuk egymast 3 honapja vagyunk legjobb baratok az exevel is eloszor legjobb baratok voltak es abbol alakult ki szerelem a lany felerol . Mostanaban nagyon sokat vagyunk egyutt jol erezzuk magunkat 1 ev alatt egyszer sem vesztunk ossze. En ez alatt az 1 ev alatt megszerettem. Talan a kelletenel jobban. Erre tettem fele utalasokat az utobbi egy honapban. Par napja azt mondta nem tudja mit
erez irantam de mindig mondja hogy szeret. Ma egy buliban kavartam vele es azt mondta hogy akivel kavar azzal nem akar kapcsolatot. De mostanaban tett ra utalasokat mintha bejonnek neki is de en mar nem tudom mit erezhet. Szerintetek lehet e koztunk tobb baratsagnal? 16/F
Nekem is volt már ilyen.
Nem jöttünk össze, de nem változott semmi. Megbeszéltük hogy barátok maradunk csak nekem könnyebb volt hogy elmondtam aztmondta jó, örül hgy nekem ettől jobb lett de bocs nem és ennyi. Most mintha nem is történt volna semmi. És 1 hónap alatt túl lehetett rajta lépni. Én nem bántam meg :)
Nem lett belőle semmi mert még az exét szereti... De azt mondta hogy a szíve mélyén tudja hogy nem kellek de beleőrülne ha valakivel összejönnék és nem tudja miért.
Aki ugyan ezt a baklövést elsütné annak üzenem hogy ezzel csak a szemébe járatod le magad és a barátai szemében is mert tuti elmeséli hogy volt egy gyökér aki a legjobb barátja és megtetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!