Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb lany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb lany baratomba, lehet e koztunk tobb? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

1 eve ismerjuk egymast 3 honapja vagyunk legjobb baratok az exevel is eloszor legjobb baratok voltak es abbol alakult ki szerelem a lany felerol . Mostanaban nagyon sokat vagyunk egyutt jol erezzuk magunkat 1 ev alatt egyszer sem vesztunk ossze. En ez alatt az 1 ev alatt megszerettem. Talan a kelletenel jobban. Erre tettem fele utalasokat az utobbi egy honapban. Par napja azt mondta nem tudja mit

erez irantam de mindig mondja hogy szeret. Ma egy buliban kavartam vele es azt mondta hogy akivel kavar azzal nem akar kapcsolatot. De mostanaban tett ra utalasokat mintha bejonnek neki is de en mar nem tudom mit erezhet. Szerintetek lehet e koztunk tobb baratsagnal? 16/F

2015. júl. 5. 02:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Es meg ma az egyesz bulin fogta a kezem es mindig felre akart vonulni a haveroktol velem.
2015. júl. 5. 02:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is beleszerettem a legjobb lány barátomba , de nem mondom neki , nem éri meg a 3 hónapos szerelemért odaadni a végtelen barátságot
2015. júl. 5. 02:14
 3/9 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele, de most megpróbálom komolyabbra fordítani a dolgot, tedd te is ezt! lehet hogy jó dolog a barátjának lenni de vele lenni mégjobb... 16/f
2015. júl. 5. 02:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok meg! :) ;)
2015. júl. 5. 02:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Erre nem könnyű jó választ adni. Van egy barátnőm aki beleszeretett a legjobb fiú barátjába, és 3 hónapig küszködött szegény mire oda mert allni elé, és meg merte neki mondani hogy sokkal többet érez barátságnál, a fiú azt mondta hogy neki csak barát volt. A legszomorúbb, hogy csak VOLT :( sosem bírták rendbehozni. Szerintem kérdezd meg őt ujra hogy mit gondol, és kérj tőle értelmes választ. 15/L
2015. júl. 5. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ezen az egészen még dolgoznom kell de szerintem idővel meglesz. :s
2015. júl. 5. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen.

Nem jöttünk össze, de nem változott semmi. Megbeszéltük hogy barátok maradunk csak nekem könnyebb volt hogy elmondtam aztmondta jó, örül hgy nekem ettől jobb lett de bocs nem és ennyi. Most mintha nem is történt volna semmi. És 1 hónap alatt túl lehetett rajta lépni. Én nem bántam meg :)

2015. júl. 5. 18:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem lett belőle semmi mert még az exét szereti... De azt mondta hogy a szíve mélyén tudja hogy nem kellek de beleőrülne ha valakivel összejönnék és nem tudja miért.

Aki ugyan ezt a baklövést elsütné annak üzenem hogy ezzel csak a szemébe járatod le magad és a barátai szemében is mert tuti elmeséli hogy volt egy gyökér aki a legjobb barátja és megtetszett neki.

2015. júl. 7. 23:40
 9/9 Kistál_és_a_bor válasza:
Sztem meg NEM gyökérség!
2021. febr. 5. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!