Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h tenyleg tetszek neki? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
A fiu aki tetszik ma volt itt kint a faluban ahol elek az egyik baratjaval es kimentunk harman beszelgetni meg hulyulni es a srac aki tetszik egy csomot olelgetet,kedves volt,emlekezet olyan aprosagra amit csak egyszer emitettem meg neki kb tobb mint egy honapja,egy csomot hulyultunk es szivattuk egymast es azt is mondta tobszor is h szeret es en egyszer sem mondtam neki h en is szeretem de azt tudja meg regebbrol h tetszik....Lehetseges h tenyleg szeret mert mikor megismerkedtunk(nehany honappal ezelott) akkor tetszettem neki csak en a legjobb baratjaval voltam,vagyis nem jartunk csak vele tobbet beszeltem meg ilyesmi,szoval lehet h szeret/tetszem neki?2015. júl. 3. 23:02
1/2 anonim válasza:
simán lehet, elég valószínű hogy bejössz neki :)
2/2 anonim válasza:
Menjetek el 2esben sétálni, és kérdezd meg, vagy csinálj "valamit":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!