Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem? Mikor? Miert? Miert nem? HELP
Sziasztok,
most lenne egy furcsa kerdesem, amiert elkepzelheto (sot tobb mint valoszinu), hogy hulyenek leszek nezve de mindegy. Szoval 15 eves vagyok, lany, es nem tudom, hogy voltam e valaha szerelmes. 3 esetben "figyeltem fel" fiura, ha lehet igy mondani. Egy esetben voltak pillangok a hasamban, folyton vigyorognom kellett, ha az illeto kozeleben voltam, meg ilyenek, csakhogy ez a fiu abszolut nem volt korban hozzam illo, ertsetek ezalatt, hogy kb. 10 ev volt koztunk, ami durva, de ez talan 11 eves koromban volt, viszonylag gyorsan elmult. Aztan 13 evesen jott meg egy fiu, aki nagyon szimpi volt, jol megvoltunk, bar szegyenlos voltam, es csak baratok maradtunk, sosem volt batorsagom bevallani neki azt az erzest, amirol maig nem tudom, hogy mi. Nem voltak pillangok a hasamban, csak ritkan, nem voltak egyeb tipikus tunetek, de valami furcsat ereztem. Kb 1 ev alatt elmult a dolog, mert bar nem beszeltem neki errol, de tudtam, hogy baratsagon tul semmi nincs koztunk. Aztan volt az utolso, egy fiu, akivel eleg joban vagyunk, jofej, vicces, de szerintem ez inkabb baratsag.
Lehet valaki pillangok, szapora pulzus es lelegzetvetel, remego terdek es izzado tenyerek es egyeb klisek nelkul szerelmes? Egyaltalan mikor? Az osszes lany osztalytarsamnak volt mar kapcsolata, es ezt most nem azert emlitem, mert nekem is mindenkepp kell. Marmint igen, szeretnek vegre egy figyelmes, aranyos, kicsit romantikus sracot, akinek csak en letezem, mint lany, akivel ugyanakkor sokat lehet viccelodni meg nevetni, de azzal is tisztaban vagyok, hogy az osztalyban nem feltetlenul elsopro szerelmuk volt, hanem akar par napos "kapcsolatuk". Ilyen nekem nem kell. Tenyleg komoly kapcsolatot szeretnek, de az szerelem nelkul nem igazan megy. Nalam pl mar tobben is beprobalkoztak, de nem ereztem irantuk semmit. Normalis ez egyaltalan? Hogy talan meg nem is voltam szerelmes?
Teljesen normális. Nekem volt egy 10 hónapos kapcsolatom úgy, hogy az elején egyátalán nem voltam szerelmes.. nem voltak pillangok a gyomromban sem.. És ez 13 éves koromban volt.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!