Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez mi lehet a különbség?
Első és a többi szerelem közt m i a különbség mert én érzem de nem tudok rá jönni mi az.
Annyi a lényeg rövid leszek.
Volt egy első nagy szerelmem 2 évig de sose jártunk csak barátok voltunk de még is több volt köztünk szimpla barátságnál.Nagyon szerettem és majd bele pusztultam mikor elhagyott.
Ez után azt hitte már soha nem leszek boldog még is jött egy fiatalabb lány és mindketten csalodottak voltunk mert egyikőnknek se jött össze a szerelmi élete.De nekem is nagyon szimpatikus volt és én is neki és össze jöttünk több mint fél éve vagyunk együtt boldogak vagyunk.
Hozzá teszem ez az első normális kapcsolatom ahol viszonozva van a vonzalom.
Van egy olyan érzésem hogy ő engem jobban szeret mint én őt persze én is imádom hiányzik ha nincs velem sírok utána szeretem mikor át ölel.egy szoval szeretem nagyon de valahogy nem olyan mint az első ő érte nem rajongok annyira bár sokkal boldogabb vagyok vele.
Hogy tudott elhagyni mikor nem is voltatok eggyüdt???
Amugy fura lény az ember. Mindíg az kell nekünk ami elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!