Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok, ha meglátnátok egy ilyen párt az utcán?
Figyelt kérdés
Képzeljétek el, hogy az utcán sétáltok, és egyszer csak megláttok egy nem mindennapi párt kézen fogva sétálni.
A fiú 180 cm magas, a lány csupán 150 cm, testalkatukat nézve pedig mindketten nagyon soványak, egyedül is kitűnnének a tömegből, így meg pláne. A fiú kinéz vagy 30 évesnek, a lány viszont csupán 13 évesnek.
Aztán megállnak és megölelik egymást. A fiúnak le kell hajolnia, a lánynak lábujjhegyre állnia, ekkor látszik igazán a nagy különbség.
Ti mire gondolnátok?
Gondolnátok rosszra anélkül, hogy tudnátok az igazságot vagy a háttérsztorit?
A válaszokat előre köszönöm.
2015. jún. 14. 11:17
1/10 A kérdező kommentje:
A valóságban pedig a fiú 20 éves, a lány pedig 17.
2015. jún. 14. 11:23
2/10 anonim válasza:
Biztos rengeteg ilyen mellett sétálhatok el én is,viszont le se szarom.
3/10 anonim válasza:
Arra gondolnék hogy a szerelem vak :)
4/10 anonim válasza:
Meglepődnék, ahogy például ilyen fittnes terem bejáraton is:
5/10 anonim válasza:
Fitnesz:
Minden plázában, bevásárlóközpontban lévő fitneszterem esetén ugyanez történik, és akkor mi van?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, volt amelyik meg is nyugtatott, azt pedig megértem, hogy meglepődnél, én is, de hát én vagyok a lány :D
2015. jún. 14. 11:31
7/10 anonim válasza:
# 5: Na jó, de a képen látható fittnes-hez mozgólépcső vezet fel.
8/10 anonim válasza:
En meg azt gondolom hogy nem kene az utcan nyilvanos helyen stb. smarolni. (eretlenek!) max 6 honapot josolok nektek
9/10 anonim válasza:
egyszerűen nem foglalkoznék vele. van jobb dolgom is,minthogy másokat lessek.
10/10 A kérdező kommentje:
Nyilvános helyen nem smárolunk, mert én nem merek, csupán megöleljük egymást, egyébként már több mint egy éve együtt vagyunk, köszönöm azért a jóslást :D
2015. jún. 14. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!