Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felek ennyire egy párkapcsolattól? 17/l
Van egy fiú akivel már több mint egy hónapja beszélek, elég összangban vagyunk egyértelmű hogy tetszem neki...
De itt jön a bökkenő, egyszerűen rettegek hogy elhiv valahova is .. Pedig nagyon tetszik. Napközben is sokat gondolok rá.
Sose volt még pasim sőt még semmilyen kapcsolatom.
Nem vagyok meg lelkileg felkészülve erre ? Vagy mi lehet a baj ?
Persze vannak jelek .. Nem titkolom.előle hogy bejön nekem ..
De meg is felek ettől az egesztol...
Sose volt még barátom és ez olyan fura nekem.
gondolom azért, mert ez még új, nem tudod hogy kezeld és talán attól is félsz, hogy nem lesz jó vége annak a kapcsolatnak és megbántanak vagy rossz élmény lesz
ilyeneket tudok elképzelni, de lehet nálad egyáltalán nem ilyenek, ezt neked kell tudni :)
Ezt csak te érzed ha készen állsz egy kapcsolatra.
1 biztos , ne kapkodd el .
Találkozz vele , ismerkedjetek meg és ha úgy áll a dolog mond meg hogy lassan akarsz haladni . Ha szeret és érez irántad valamit megérti és lesz időd neked is felkészülni/hozzászokni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!