Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lány helyesnek tart, de nem akar járni veled?
Nálatok a helyes vagy=járjunkkal?? :D O-K-É!
Nem azért, de a fiú barátaim többságe helyes, az utcán lévő srácok, akik szembe jönnek velem, többségük ők is helyesek :D Aranyos ez a tinédzser kor, pedig nem rég nőttem ki belőle :D
Figyi, én SZERELMES vagyok egy srácba, mégis visszautasítanám, ha megkérne (ami egyébként elég valószínűtlen, tekintve, hogy most ballagtunk, és bár egy városban lakunk, a kapcsolat le fog korlátozódni beszélgetésről csak-köszönünk-ha-elmegyünk-egymás-melletre). Mondjuk még csak 14 vagyok, lehet gyerekesnek nevezni.
A lányokat/nőket elég nehéz megérteni, főleg úgy ha lányként még én sem értem magamat:D Szóval szerintem egyelőre próbálj a lehető legkevésbé felszínes barátságot kialakítani vele. Ez több szempontból is hasznos lehet:
- ha eddig nem volt szerelmes beléd talán belédszeret
- ha jobban megismered talán rájössz a visszautasítás okára (legyen az személy vagy más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!