Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha nem akar velem egy lány se járni?
Hány éves vagy?
Először is: tanulj meg helyesen írni! A lányok nagyon nem szeretik, ha egy fiú nem tudja a helyesírás szabályait. Alapműveltség.
Adj a külsődre!Az ápolt megjelenés nagyon fontos, öltözz kicsit a mai trendeknek megfelelően. Tudom, hogy nem minden a külső, de ez adja meg az első benyomást.
Az is lehet, hogy a természetedben van valami, ami elijeszti a lányokat. Kérd ki egy jó barátod őszinte véleményét erről.
Legyél magabiztos, ezt szeretjük :)Emiatt nehogy öngyilkos legyél, mindenkinek megvan a párja a világban, Neked is! Fel a fejjel, és fogadd meg a tanácsokat.
Találtam egy jó oldalt, minden témában, férfiaknak.
Ha öngyilkos leszel az megoldás? Semmire sem lesz az. Sőt még gondot csinálsz vele a családodnak, a szeretteidnek, sőt még annak is aki ássa a sírodat.
Hiába próbálkoztál 25 lánynál valószinűsítem 25 esetben ugyan azon szöveggel meg tettekkel. Ne úgy állj hozzá hogy "na most a XY-ra ráírok hátha jár velem". Válogass, keress, ismerkedj...és rád fog találni.
"és én meg belegondolok hogy még barátnőm se volt."
Ajaj. Pedig ilyen elaggott, élemedett korú vagy már...
15 év!
Eljön majd az ideje.
Ha belegondolok nekem is volt, de bár ne lett volna.
Mert pihent agyú volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!