Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
elég hosszú a sztorim... szóval nagyvonalakban leírom. 16 éves fiú vagyok és egy 14 éves lányról van szó. kb egy hónapja ismerkedtünk meg egy szerencsés véletlen folytán elég hosszú és jó barátok lettünk - közben szerelmes lettem belé. minden nap beszéltünk éjfélig, néha egy-két óráig is. alig vártam, mikor ír vissza, minden percben, mikor nem volt fent messengeren, azt várta, hogy beszélhessek vele... utalgattam rá, hogy tetszik, arra, hogy járnék vele, de úgy tűnt, nem fogja a dolgot. találkoztunk is párszor, de csak amolyan baráti találkozás volt... aztán úgy egy hete összeszedtem a bátorságom - tökös lettem és leírtam neki mit érzek iránta. megegyeztünk, hogy csütörtökön elmegyünk strandolni és megbeszéljük a dolgokat. így is volt, a csütörtöki strandoláson összejöttünk. azóta minden nap ott voltam náluk, egészen tegnap estig... tegnapelőtt úgy két órán át csókolóztunk és egymás nyakát izgattuk, de ennek nyoma maradt, a nagyanyja (anyja helyett anyja) pedig nem örült ennek túlzottan. tegnap csak estére jött fel facere és mikor beszélgettünk megírta, hogy ez neki túl sok, túl gyors az iram, csak 14 éves, ezt korainak érzi és abba akarja hagyni, legalábbis egyelőre. két órán át győzködtem, hogy gondolja át a dolgokat máig és este beszéljük meg. beleegyezett, de bizonytalan vagyok... így is kikészülök, hogy a szakításnak csak a szele kerülget, mert őszintén szeretem...nemtudom, mi a baja, tegnap többször is megkérdeztem, hogy nem bánja-e, nem-e túl korai és azt mondta, nem... talán a nagyanyja döntött helyette? nemtudok semmit, totál kivagyok... most ha nem is szakítunk, valószínű, hogy egy ideig nem látjuk egymást, mert nem nagyon örülnek a dolognak... mit csináljak? bármilyen tippet elfogadok, csak segítsetek valahogy...
2015. júl. 7. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Légy türelmes vele és nézd azt is hogy ő mit szeretne. Ne kattogj sokat a témán próbáld legoglalni magad valamivel. :)
2015. júl. 7. 10:16
 2/3 TallandThin Boy ***** válasza:
Mondja meg a csaj, hogy visszavesztek a tempóból. De ez ne azt jelentse, hogy sosem találkoztok, hanem mondjuk 3 naponta vagy esetleg ritkábban. Szóval nem kell mindjárt szakítani, meg kell találni az aranyközéputat, nem csak a két véglet van.
2015. júl. 7. 10:26
 3/3 A kérdező kommentje:
okés megpróbálok jól érvelni, köszönöm a tanácsokat :)
2015. júl. 7. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!