Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 11 éves lányba. Én 15 vagyok, túl sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 15:43
21/33 anonim válasza:
Mellesleg: nem túl sok, hanem túl nagy:D
Nehogy már az oltson le engem, aki még fogalmazni se képes. Bár téged ez nem érdekel: ugyanolyan senki vagy mint a korodbeliek.
Remélem a csaj apja jól agyonver majd:)
22/33 A kérdező kommentje:
És amúgyis,te kezdted nem én. Villámgyorsan álljál le.
2015. jún. 18. 17:13
23/33 A kérdező kommentje:
Mellesleg: így is jó- úgy is jó
Na takarodj,menj tovább. Köszike! 😉 remélem valami elüt téged még ma :)
2015. jún. 18. 17:14
24/33 A kérdező kommentje:
Miért találnak meg mindig ezek az elfogult,iq-betyár f@$zok? 😂
2015. jún. 18. 17:20
25/33 anonim válasza:
Szerintem ez már az undorító kategória.. És ezzel nem megbántani akarlak.. Arról nem is beszélve, hogy 17 évesen lefeküdni egy 13 évessel nem kevésbé undirító dolog, szóval két év miatt ne legyél ilyen marha büszke magadra. De hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, ez túl nagy korkülönbség
26/33 anonim válasza:
4 év alapvetően nem sok, hanem pont jó korkülönseg...
... Lenne, ha mindketten idősebbek lennétek. Ha mondjuk ő lenne 15, te pedig 18-19, az már mondhatni, oké. De így?! Igen, így sok.
27/33 A kérdező kommentje:
Az az undorító,hogy nem hagyom,hogy le "büdös pedofilozzon",meg le "hitvány férgezzen",és még sorolhatnám? Hát bocsánat,hogy nem hagyom magam. És még neki van igaza,mi? Vagy pedig az az undorító,hogy nekem tetszik egy 4 évvel fiatalabb lány?
2015. jún. 18. 18:37
28/33 anonim válasza:
Az az undorító, hogy megfordul a fejedben, hogy egy 11 éves gyerekkel összejöjj. Nem a négy év sok, a lány túl fiatal. Mert ha tetszik ha nem, 11 évesen nem alkalmas egy kapcsolatra, akkor sem ha most még nem lenne szex
29/33 anonim válasza:
Hagyd azt a kislányt még játszani a babáival.
30/33 anonim válasza:
És ő milyen és honnan ismered és mi a neve ?????(Kiváncsiság 5*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!