Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19 évesen beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen beleszerettem egy 14 éves lányba! Tanács? (többi lent)

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nálam (sokkal) fiatalabb lányba! Én még soha nem találkoztam ilyen elbűvölő lánnyal mint Ő ! Igaz, hogy csak 14 éves de külsőleg/belsőleg többnek néz ki! Legalább 16-nak! Nagyon jókat beszélgetek vele, humoros, kedves, aranyos. Imádom mikor ironizál és szarkazmust használ (elég gyakran) és az a nevetés! Teljesen elbűvölt. Nem sminkeli magát (szerintem ez a mai világban nagy szó)!!!! Nagyon odavagyok érte de szerintem ő úgy néz rám mint egy barátra. Rám mosolyog azzal a gyönyörű mosolyával, telt ajkaival és máris a fellegek közt érzem magam. Szerintetek valljam be neki mit érzek iránta? Elrettenne tőlem a korom miatt? Pedofilnak nézne? Kérlek ha van tanácsotok vagy tapasztalatotok ezzel kapcsolatban segítsetek! Pár év múlva nem számítana ez az 5 év de még most nagyon is számít (legalábbis szerintem neki számít). Félek, hogy egyszer-csak késő lesz és más karjaiban lesz. Előre is köszönöm a válaszaitokat.

2014. júl. 29. 15:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
5 év nem gáz!
2014. júl. 29. 15:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem vészes a korkülönbség, ha a szexszel vártok még néhány évet.
2014. júl. 29. 15:48
 3/22 Kerida ***** válasza:
73%

Hát az nem lenne akkora tragédia, ha más karjaiban kötne ki, mert az emberek nagyon kevés százaléka éli le az életét az elsővel.

De ha olyan lány, akkor nem is biztos, hogy szüksége van most párkapcsolatra. Lehet még vár, hogy felnőjön hozzá.

Ha pedig nem akarsz a témára nyíltan rákérdezni akkor beszélgess vele erről úgy általánosságba, hogy mi a véleménye az ilyesmiről ő benne lenne-e.

2014. júl. 29. 15:49
 4/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem próbáld meg elfelejteni. Ilyen korban már nőknek, vagy legalábbis érettebb lányoknak kellene udvarolnod, nem pedig kislányoknak. 14 évesen még nincs is teljesen kifejlett személyisége az embernek, ő még fog változni.
2014. júl. 29. 15:51
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Persze, hogynem akarom megfektetni nem ez a célom vele! És próbáltam elfelejteni, volt két kapcsolatom is (ez amolyan #ugorjunkbelehogyfelejttsek dolog volt) de minden mindkét lányba Őt "kerestem".
2014. júl. 29. 15:56
 6/22 anonim ***** válasza:
Ne huzd az időt hajts rá.Nekem is volt ilyen kapcsolatom,nem bántam meg.
2014. júl. 29. 15:57
 7/22 anonim ***** válasza:
Valld be neki :) de jól bánj ám vele ha összejöttök :P
2014. júl. 29. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Amikor 14 voltam, összejöttem egy 19 éves sráccal. De ott én zúgtam bele először:) 3 évig tökéletesen működött. Azért mentünk szét, mert én még rengeteget változtam, ő meg már elég "kiforrott" volt. Hasonló jövőt jósolok nektek is. Akármennyire is érett lány (gondolkodásmódban én is az voltam szerintem), még rengeteget fog változni.
2014. júl. 29. 16:04
 9/22 anonim ***** válasza:

ugyanilyen helyzetben voltam én is :)

1 éve boldog kapcsolatban élünk :)

szerintem vágj bele, nincs mit vesztened, az elején talán kicsit furcsa lesz, de nekünk már fel sem tűnik :) kinézetre kb egyidősnek tűnünk, szóval nincs gond :)

persze voltak, akik úgy álltak hozzá, hogy majd csak a dugásra kellek stb, mert idősebb, mégse lett igazuk :)

én drukkolok nektek is :)

2014. júl. 29. 18:21
 10/22 anonim ***** válasza:
25%
nekem 12 évesen 18 éves pasim volt... a kor nem számít
2014. júl. 31. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!