Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen beleszerettem egy 14 éves lányba! Tanács? (többi lent)
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nálam (sokkal) fiatalabb lányba! Én még soha nem találkoztam ilyen elbűvölő lánnyal mint Ő ! Igaz, hogy csak 14 éves de külsőleg/belsőleg többnek néz ki! Legalább 16-nak! Nagyon jókat beszélgetek vele, humoros, kedves, aranyos. Imádom mikor ironizál és szarkazmust használ (elég gyakran) és az a nevetés! Teljesen elbűvölt. Nem sminkeli magát (szerintem ez a mai világban nagy szó)!!!! Nagyon odavagyok érte de szerintem ő úgy néz rám mint egy barátra. Rám mosolyog azzal a gyönyörű mosolyával, telt ajkaival és máris a fellegek közt érzem magam. Szerintetek valljam be neki mit érzek iránta? Elrettenne tőlem a korom miatt? Pedofilnak nézne? Kérlek ha van tanácsotok vagy tapasztalatotok ezzel kapcsolatban segítsetek! Pár év múlva nem számítana ez az 5 év de még most nagyon is számít (legalábbis szerintem neki számít). Félek, hogy egyszer-csak késő lesz és más karjaiban lesz. Előre is köszönöm a válaszaitokat.2014. júl. 29. 15:46
21/22 anonim válasza:
Nem szerettél te bele, csak viszket a farkad utána. Elbájolt, a hamvas kis popójával, meg fiatalságával, de ez barátom messze van a szerelemtől. Bocs, hogy nem vagyok elég idealista. Hidd el, fél év és kihevered.
Konkrétan semmit nem írtál, mondtál a belső tulajdonságairól, azon kívül, hogy cukimuki, csak a külsejét dicséred oda meg vissza 80%-ban...nem látod a fától az erdőt. Nem baj az, ha erre gerjedsz, csak ne keverjük a fogalmakat. Ez erős vonzalom csupán.
22/22 anonim válasza:
Hello. En 15 eves lany vagyok es voltam mar hasonlo helyzetben. En annyit tudok neked tanacsolni, hogy ne mond el neki kozvetlenul, hogy mi a hejzet de celozgass ra es probalj a temarol beszelni vele. Tudok olyan esetekrol, hogy egy 14 eves lany es egy 19 eves srac tobb mint egy eve egyutt vannak es nagyon boldogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!