Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény/ tanács? 13/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény/ tanács? 13/f

Figyelt kérdés
Van 1 13/l, akit szeretek, és szeretném ha a barátnőm lenne. Eddig 3 hét alatt 2x randiztunk és a 2. Randin vagy 40-50x ölelkeztünk, fogtam a kezét, amikor álltunk és néztük a vizet, a vállamra hajtotta a fejét. A randi vége fele a szemébe néztem és csókolóztunk. 2x. De másnap kaptam egy üzenetet: "Lehet nem kellett volna ez a csók ><... mármint ne értsd félre, de azt hiszem még nem szeretnék barátot." Viszont én nagyon szeretném ha a barátja lehetnék. Valami ötlet? Előre is köszi
2014. júl. 23. 19:53
 1/6 KnightBalazs ***** válasza:
Hát adhatnál neki egy kis időt szerintem. Az jót tenne. Ha rákattansz és folyton rajtalógsz aval elijesztenéd.
2014. júl. 23. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is adj neki időt, hogy eldöntse mit szeretne. Nyilván fél egy kicsit. Ha megcsókolt az azt jelenti hogy nyerő vagy nála, tehát később még lehet valami.
2014. júl. 23. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
És minden kapcsolatot szakitsak meg vele, vagy csak a randizást?
2014. júl. 23. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek, a világunkban! kolléga!
2014. júl. 25. 17:21
 5/6 anonim válasza:
Ne mássz rá annyira, de beszélgess vele, hpgy megtudd mikor gondolta meg magát.
2014. júl. 27. 08:43
 6/6 A kérdező kommentje:
kedves... ömm... 5. ^^". Először is köszönöm a válaszodat és megfogadom :). Másodszor pedig, honnan fogom tudni, hogy "végzett" a gondolkodással? Észre fogom venni? Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a további segítséget :).
2014. júl. 27. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!