Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanácsot kérnék! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérnék! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az életemben, aki nagyon tetszik és én is neki. Többször találkoztunk és meg van a kölcsönös vonzalom, de ő nem szeretne velem járni, mondván, hogy nem bízik egy lányban sem. Mit tegyek, hogy elnyerjem a bizalmát?

2014. júl. 1. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
harcolj
2014. júl. 1. 12:32
 2/11 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék túl rámenős se lenni, nehogy elijesszem
2014. júl. 1. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezem.Te bízol abban,hogy nem csalod meg,nem leszel mással,miközben vele vagy? Nem csodálom,hogy nem bízik.Én úgy vagyok együtt barátnőmmel,hogy nem bízom benne.Okkal.
2014. júl. 1. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:
ne szavakkal harcolj,hanem tettekkel egyébként :)
2014. júl. 1. 12:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, hogy megbízhat bennem, mert ő lenne a második barátom az életemben. Húsz éves vagyok! Hűséges típus vagyok nem az aki összetöri a fiúk szívét.
2014. júl. 1. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:

# 3:

Nem szorongsz folyamatosan az miatt, hogy vajon mit művelhet, amíg nem vagytok együtt? Nekem is ilyen volt a kapcsolatom és teljesen kikészültem benne. Kész felüdülés volt, amikor vége lett...

2014. júl. 1. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor beszélgess vele sokat és szervezz sok közös programot.
2014. júl. 1. 13:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lehet ez lesz a megoldás :)
2014. júl. 1. 13:47
 9/11 anonim válasza:
figyelj, ez nagyon egyszerű. először is mutasd meg, hogy te már bízol benne és ezt éreztesd is vele, majd ha ez sem használ, közöld vele hogy ne engedje ezt az esélyt ki a kezei közül, hisz ha te is tetszel neki, akkor be kell látnia :)
2014. júl. 1. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád lesz ha nem jön össze, akkor se ha érthető amit érez. Meg fogja bánni hogy hagyja a lehetőségeket elszalasztani, és egy idő után kénytelen lesz le küzdeni a félelmeit különben élete végéig egyedül marad. Lehet hogy azt akarja hogy győzködd, írj neki szerelmes verset. Vagy csak adj neki időt, hátha beléd szeret.
2014. júl. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!