Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az volna a kérdésem hogy holnap lenne első randim egy lánnyal de vita tört ki családon belül hogy virágot adni jó e avagy sem? Tanácsot kérnék minden javaslatot elfogadok, ha lehet akkor indoklást is.
Volt amikor vittem, de leszoktam róla.
Ha ismered a lányt már régebbről és tudod, hogy alakul valami köztetek, akkor vihetsz virágot. Ha most találkoztok először, akkor szerintem felesleges és korai.
Szerintem romantikus, de elso randin nem olyan fontos. Uljetek be valahova, es azt te fizeted. Masodik randin johet a virag!
En ha az elso randin viragot hozott volna a baratom, tuti zavarban lettem volna!
Kedves dolog lenne. :)
De szerintem sokkal nyerőbb lenne a dolog,ha nem egy csokor virágot adnál,hanem csak 1 szálat. Pl 1 szál vörös rózsát. Én totál elolvadnék tőle. ^^
Mellé még 1 kézcsók és kész. :D
Persze ez sem jön be mindenkinek, meg így hallásra tök nyálas,de hidd el, egy kézcsók csodákra képes. :DD
Pl a randi végén. :)
Ez teljesen a lánytól függ. Van akinek bejön,van akinek nem.
A kérdés az,hogy jól döntesz-e. :D
Nehéz ügy. :/
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!