Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az volna a kérdésem hogy holnap lenne első randim egy lánnyal de vita tört ki családon belül hogy virágot adni jó e avagy sem? Tanácsot kérnék minden javaslatot elfogadok, ha lehet akkor indoklást is.
Szerintem ne vigyél, ez max egy illedelmes gesztus ebben a fázisban, sokat nem jelent, inkább kicsit később lepd meg valamivel, ha már ismered jobban (pl megtudod, hogy mi volt a kedvenc gyerekkori cukorkája vagy ilyesmi, és azt adhatsz például, ez egy kedves és figyelmes gesztus, és ezáltal szerintem romantikusabb is).
és mellesleg, ha nem csak ültök valahol, akkor a virág még útban is lesz, nem praktikus azzal sétálgatni.
Egyetértek azokkal akik azt mondták lány függő, mert tényleg az.
Én személy szerint nem igazán örülnék neki. Kedves gesztusnak tartanám, de az a helyzet, hogy miután odaadná a virágot nem tudnék vele mit kezdeni. Vázába ugyebár nem tudnám tenni és akkor mégis mit csinálnék? Nézném ahogy a randi alatt elhervad. Én sokkal jobban örülnék a diós kalácsnak - ahogyan azt az egyik válaszoló írta (remélem jól emlékszem) - vagy valami ehetőnek, mert imádok enni xD De mint már említettem ez egyén függő.
Remélem azért jól sikerül majd a randid :) Ja és még annyi, hogy természetesen attól, hogy hoz virágot és "nem örülök neki" attól még nem nevetem ki és nem küldöm el a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!