Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy félénk lánnyal tanácsot kérnék?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk egymástól független beosztásban mosolygós de félénk lány. Nem rég randiztunk egyet nagy nehezen jól elvoltunk, de beszélgetésnél úgy kellett kihúzni belőle a szavakat. Tippeket szeretnék hogyan is közeledhetnék felé nem akarom elszalasztani avval hogy túl nyomulós vagyok. Mind a ketten 21évesek vagyunk. Főleg hasonló lányok tanácsát várnám, hogy milyen gesztusoknak örülnek. Számomra nagyon fontos lenne. Előre is kössz.2013. aug. 17. 22:22
1/4 anonim válasza:
Munkahelye? Semmilyen gesztust nem fogadnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem az egy helyen dolgozunk kijelentésem hogy egy épület de más-más cégnél csak ebédnél,liftben meg ilyen kis apróbb helyeken futottunk eddig csak össze. De ez nem is fontos mivel nemsokára költözik a cégem egy másik helyre.
2013. aug. 17. 22:39
3/4 anonim válasza:
Hívd el borozni vagy koktélozni. Ott biztos oldottabb lenne. Hogy milyen gesztusoknak örülne? Szerintem annak mint akármelyik másik lány, de mivel már túl vagytok egy randin, ezért érdemes lenne olyan irányban gondolkodni hogy valamilyen közös programra elhívod. Ehhez tudni kell hogy milyen hobbija van, de akár teljesen "új" dologra is elhívhatod, az biztos meghatározó lenne. Legyen akár falmászás, vagy más, de persze csak akkor ha kompatibilis a személyiségével.
4/4 anonim válasza:
Hát én is voltam ilyen, meg szinte biztos, hogy az első randin én is így viselkednék. Szeretjük, ha érdeklődnek felőlünk, és lehetőleg ne olyan kérdéseket tegyél fel neki, amire megúszhatja a választ egy "igen-nem"-mel. :) Beszéltesd, minél többet, és te is nyíltan beszélj magadról. Ha látja hogy te magabiztos vagy, meg barátkozós meg minden, akkor hidd el, előbb-utóbb ezt átveszi, főleg ha bejössz neki. :)
Virág, kedveskedés, bókok, ezek azok, amiket a mi típusunk nagyon tolerál és hálás érte. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!