Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen beleszerettem egy 14 éves lányba! Tanács? (többi lent)
nem kell vallani neki semmit se.
ez olyan lenne mintha döntést várnál tőle,ami határozatlanság.
a tetteid beszéljenek.
spontán fogd meg a kezét néha,adj neki egy puszit ha szépen néz.
Hát figyelj, nekem 20 éves barátom volt, én pedig 15 éves voltam (egyébként még mindig annyi vagyok). :) Fél évig voltunk együtt, lassan 1 hónapja, hogy szakítottunk, de ez most mellékes...
A lényeg, hogy köztünk is 5 év korkülönbség volt(/van), és minket nem zavart, mert úgy voltunk vele, hogy egy próbát megér, mivel én is érettebb vagyok kicsivel a koromnál, kinézetre majdnem mindenki 18-nak tippelne, és nagyon jól éreztük magunkat egymással, mindkettőnknek szimpatikus volt a másik, hát miért ne próbáltuk volna meg(?)
Nem mondom, hogy nem számít egyáltalán a kor, mert van azért egy határ. De viszont akkor nem számít, ha mindketten őszintén szeretnétek együtt lenni, és úgy érzitek, ki tudtok alakítani együtt egy normális, boldog kapcsolatot. Szóval szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot, és tudd meg, hogy neki is kölcsönösek-e az érzései. Sok sikert! :)
15/L
Most hagy neki egy kis időt. De egyértelműen nem gondolt veled többet mint barátság.
Ez van.
írtam,hogy ez lesz.
kontroll átadás=bukás.
most már te is tudod.
Az utolsónak igaza van. Ez a szerelembevallás dolog nem jön be. Én többször próbáltam, és soha nem jött be. Zavartság, szemrehányás, távolságtartás, közöny, és végül elutasítás lett mindig a válasz. Jegyezd meg: a nők, bármit is mondanak, NEM szeretik az érzelmes fiút, meg a szerelemvallásokat. Úgyhogy ez azt is jelenti, hogy amikor egy nőtől szerelmi tanácsot kapsz, az egyik füleden bemenjen, másikon meg ki, mert fingjuk sincs, mit akarnak, még annyira se ismerik és értik magukat, mint mi őket. Csak tapasztalati úton, vagy tapasztaltabb férfitárstól lehet megtanulni, hogy mire hogyan reagálnak, és mi kell nekik.
Egy ilyen kislánynak valószínűleg az lenne a nyerő egyébként, ha teljesen dominálnál, hogy az erős, védelmező férfit lássa benned. Magyarán határozottnak kell lenni, néha kicsit viccesen oltogatni, zavarba ejteni, elbizonytalanítani, mert egyébként alapvetően, mint idősebb pasi, jó esélyekkel indulnál. De az, hogy bevallod neki az érzelmeidet, kiszolgáltatod neki magad, ez még egy korodbelinél se működne - ilyen fiatal lánynál meg egyenesen taktikai öngyilkosság. Borítékoltam volna, hogy ez lesz a vége. Ez legfeljebb majd csak valamikor 30-35 fölött működik, amikor a nőknek már valamelyest benő a fejük lágya, és nem feltétlenül a rámenős, domináns állatok csigázzák fel őket, hanem értelmes, biztonságos családapát keresnek (bár ebben sem vagyok biztos, én is csak az út elején járok). Addig színjátszás kell nekik, dominancia, nyersség, erő, amihez bújhatnak. Ez izgatja fel a kis lelküket. Még azzal is jobban jártál volna, ha durván megalázod, aztán pedig kicsit jófejeskedtél volna vele, amolyan Stockholm-szindrómásan. Hallottam olyat csajozóművészektől, hogy felszedték azt a nőt, akit az elején nyilvánosan lek*rváztak, mert ezzel olyan mértékben érzékeltették a dominanciájukat. Egy ilyet megbocsátanak a nők, a nyálas ügyetlenkedést soha. Az erő kell nekik.
azaz.
add fel,meg nyavajogj nyilvánosan,sajnáltasd magad,hogy nem tudtál beoltani egy 14 évest.
legközelebb csókold meg,markolj bele a se-ggébe és másnap beléd lesz szerelmes.
ha meg az ostoba vallomásodat kéri számon,akkor azt mondod vicceltél és ő volt az első akinél nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!