Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 11 éves lányba. Én 15 vagyok, túl sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 15:43
3/33 A kérdező kommentje:
2-es,ez most olyan neeeem,áhhh nem dehogy is akart lenni, vagy pedig nem? :D
2015. jún. 18. 15:51
4/33 anonim válasza:
Szerintem nem túl sok. (:
Hajrá a csajozással. :D
5/33 anonim válasza:
Még te is gyerek vagy, de egy 11 éves lány nagyon is az. Meg is büntethetnek érte.
7/33 A kérdező kommentje:
Ahogy egy korombelibe. Amúgy érettebb a koránál,kinéz 13-nak is.
2015. jún. 18. 16:06
8/33 anonim válasza:
Most sok ez a korkülönbség. Más lenne ha pl. te lennél 35, a lány meg 20.... De most? Gondolj bele: hogy mutatna melletted egy 11 éves kislány?... és akarsz is tőle valamit?
9/33 anonim válasza:
Jaj, bocsánat a 8-as vagyok. Elnéztem a kérdést. Úgy olvastam, hogy 15 év a korkülönbség. Még egyszer, bocs.
Persze így nem tünik annyira soknak, főleg hogy írtad, hogy lány 13-nak kinéz. Állítólag a kamaszlányok érettebbek a velűk egy idös kamaszfiúknál. Szorítok neked!
10/33 A kérdező kommentje:
Magam se tudom,annyira szép,meg kedves meg minden,nekem csak a korával van egy picit baj,egyébként jól vagyunk. Valószínűleg ő is úgy érez,ahogy én iránta. De a szexszel mindenképpen várnék egy minimum 2 évet.
2015. jún. 18. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!