Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 11 éves lányba. Én 15 vagyok, túl sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 15:43
11/33 A kérdező kommentje:
*jól elvagyunk
2015. jún. 18. 16:16
12/33 anonim válasza:
Szerintem most igen, később (mikor legalább 15-19 évesek lesztek) akkor már nem.
13/33 anonim válasza:
Szerintem ez a korkülönbség most még sok. Egyébként a szexszel kb. 16 éves koráig várnod kéne mert egy 13 éves sem érett még hozzá.
14/33 A kérdező kommentje:
Dehát akkor sokat kéne várni :D nekem az tuti nem fog menni
2015. jún. 18. 16:27
15/33 anonim válasza:
Talán bírd ki - legyen már annyi gerinced hogy nem fekszel le egy 13 évessel - egy gyerekkel
És ez aboszolút nem humoros - bírjál magaddal, vagy jobbat mondok: kezdj ki veled egykorúakkal, ne kislányokkal. Büdös pedofil:)
16/33 A kérdező kommentje:
Előbb nézz utána mit jelent a pedofil,aztán ugass 😉
2015. jún. 18. 17:03
17/33 anonim válasza:
Ő még kislány. Még a serdülő korba se lépett. Most fog még csak nőiesedni (menstruáció..stb...) Igazából csak arra fog vágyni, hogy csöndben álmodozzon egy fiúról, aki akár te is lehetsz, de párkapcsolatot vagy szerelmet ne várj tőle.
18/33 anonim válasza:
Nehogy már neked álljon feljebb. Tudod mit, akkor is ugatok:)
Mert ilyen hitvány férgekkel találkozok mindenhol.
Ez az egész világ undorító, a hozzád hasonlók miatt.
19/33 anonim válasza:
És különben is, nem izgat mit ír a törvény.
Nekem igenis pedofilnak számít az, aki kislánnyal fekszik össze. Javíts a modorodon!
20/33 A kérdező kommentje:
Kimondta,hogy leakarok vele feküdni? Direkt írtam,hogy még nem akarok :)
2015. jún. 18. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!