S. O. S azthiszem beleszerettem egy nalam jovaljoval idosebb ferfiba. Komoly érzések ezek? Vagy csak azt hiszem?
Gyere hozzám, én majd elterelem a gondolataidat...
65/F
A 25 igenis jóvaljóval idősebb egy tizenegy(vagy 14? csak kimaradt az ékezet meg egy n betű?) évestől. Én is 25 vagyok.
Kedves kérdező gondolom ez még az első ilyen érzésed. Nehéz lesz túltenni magad rajta, de hidd el majd ha itt lesz az ideje megtalálod akit igazán keresel.
Te szeretnél valakit tényleg szeretni. A korosztályodban ne nagyon keress magadnak fiút, mert akik már akarnak valamit a csajoktól azok lesznek majd később a bunkók. Aki meg megfelelne neked azokat ilyen korban még nem igazán érdekli a csajozás inkább a sulival foglalkoznak, meg a haverokkal. Én is 17 voltam amikor elkezdtek érdekelni a csajok, bár a te korosztályod nem tudom miért, de valamiért mindent hamarabb át akar élni.
A megfelelő mentalitásnak a te korodban inkább az egyik csajt hoznám fel akivel régebben dumálgattam. Igaz már idősebb volt akkor is mint te, de kb. 20 éves volt amikor komoly kapcsolata lett(és addig szűz is volt). És a szemembe az ilyen nőknek van értékük. Ne akarj semmit se túl hamar elkezdeni, nem egy csaj mondta már, hogy megbánta a korai pasizást. De nem akarlak kioktatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!