Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Padam007 kérdése:
Hogyan mondjam el egy nálam jóval idősebb nőnek, hogy beleszerettem? (Főnököm)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Beleszerettem egy nálam 25 évvel idősebb nőbe. Munkával kapcsolatosan ismertem meg, konkrétan a főnököm. Sportol, fiatalos és gyönyörű! A 25 év korkülönbségből 15-öt letagadhat... Hogyan mondjam el neki?
21/L
2014. szept. 3. 21:23
2/12 anonim válasza:
Inkább sehogy, ha továbbra is szeretnéd megtartani a munkád.
3/12 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Ha ő nem érez így fordítva is, akkor lehet hogy kockáztatnád az állásod /:
4/12 anonim válasza:
Látsz rá bármi esélyt, hogy ő is vonzódik a lányokhoz? Mert ha nem, sajnos tényleg lehet, hogy a munkahelyed kockáztatod, vagy csak kínossá tenné a jövőbeli együtt léteket.
5/12 anonim válasza:
Mondjuk személyfüggő a dolog és hát igazából te ismered, te tudod a legjobban felmérni, hogy érdemes e kockáztatni.
6/12 anonim válasza:
Sehogy, csak akkor, ha egyben beadod a felmondásod is.
7/12 anonim válasza:
azzal valóban számolnod kell, hogy az őszinteséged egy elbocsátást vagy a későbbiekben egy már megromlott kapcsolatot idéz elő közöttetek... :/
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Igen, 99%-ban úgy gondolom, hogy nők iránt is vonzalmat érez... Sajnos addig fajultak az érzelmeim, hogy már csak rá tudok gondolni. Nem vagyok egy tipikus érzelgős lány, de egyszerűen ezt hozza ki belőlem. Talán ami a legnehezebb, hogy folyamatosan kontaktál testileg is, nem megy el úgy mellettem, hogy ne érne hozzám, persze ebben a helyzetben bármit jelnek értékelek. Azt pedig be merném vállalni, hogy kirúg a munkahelyről, lenne másik lehetőség is, csak nincs bátorságom elé állni és elmondani neki. Illetve nem tudom, hogy kellene szépen tálalni az érzelmeket
2014. szept. 3. 21:54
9/12 anonim válasza:
Hát akkor mond el neki. Hogy hogyan, azt nem tudom, de a leírtak alapján valószínűleg neki is bejössz, szóval olyan sokat nem veszíthetsz. Sok szerencsét!
10/12 anonim válasza:
Ja és leírhatnád majd, hogy mi lett, érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!