Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam 16 évvel idősebb pasiba? SEGÍTSÉG!
33éves,nős,három gyerekes apa rabolta el a szívemet.
7hónnapal ezelőtt ismerkedtem meg Péterrel. Rengeteg időt töltöttünk együtt,közös programok,óra hosszákik tartó beszélgetések.Megtaláltuk a közös hangot és már az elején éreztem,hogy megtaláltam a hozzám tökéletesen illő férfit! 3 hónappal ezelőtt lefeküdtem vele! Péter az elmúlt pár hétben furcsán viselkedett velem.. állítása szerint belém szeretett. Feladna értem mindent csak azért,hogy együt lehessünk. Érzem,hogy ő az akivel letudnám élni az életemet. De félek! Félek a szüleimtől,félek a következményektől. Mit tehetnék?
Minek kezdtél te nős emberrel, akinek gyereke van?
A gyereked leszarod, mert fontosabb saját kis fellángolásod? 17 évesen azt hiszed, hogy valóban megtaláltad "az igazit"? Fiatal lehetsz, de ennyire ne legyél naív... És sokat elmond a "férfi" érettségéről is, hogy tizenévessel kezd ki...
Nem szerelmes, új lyuk kellett neki, mert az asszony kitágult a gyerek után, te meg vagy olyan hülye, hogy belemenj. Ő meg szimplán jellemtelen. Még én se kezdenék 17 évessel, pedig csak 24 vagyok... ő meg 33.
"Érzem,hogy ő az akivel letudnám élni az életemet. De félek! Félek a szüleimtől,félek a következményektől"
Beléd hát, amikor te még gyerek vagy. Amúgy meg van kedved egy gyerekes valakivel kezdeni? Szétrobbantasz egy családot. Hülye lenne feladni!
"Mit tehetnék?"
Pl. befejezed ezt a "románcot".
Húú, milyen kár nincs már Mónika show, ez lehetne a nap témája is: "gyerekes apa rabolta el a szívemet."
De a műsor végére kihullajtanád az összes fogad. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!