Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerűen nem értem ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem ?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit bonyolult érzés de egyszerűen nem tudom felfogni hogy velem miért akarnak ismerkedni vagy egyáltalán rám írni vagy összejönni velem szerintem nem nézek ki jól szüleim is mondták hogy csúnya vagyok meg általános iskolában is piszkáltak a kulsom miatt tényleg ennyire vakok a mai emberek vagy nem jut nekik más hogy le kell ragadni egy ilyen csúnya embernél mint én
tegnap 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A szerelem vak.
tegnap 18:08
 12/15 A kérdező kommentje:
#8 az hogy valakin 5k smink van és filter az nem mérvadó én is simán felrakok magamra 5k sminket és filtert de nem teszem mert minek
tegnap 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:
A külsőn lehet minimálusan változtatni, de itt inkabb fejben vannak bajok, pszichológus kellene neked
tegnap 18:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Anorexias nem vagyok csak nagyon vékony de én genetikailag vagyok ilyen mikor felszedtem magamra amit úgy értem el hogy addig ettem amíg ki nem hánytam a kaját és eléggé meglátszott rajtam tükörbe néztem és láttam hogy ez nem is én vagyok a menstruáciom is kimaradt majd elkezdtem le fogyni ami könnyebben ment szerintem nem kell ahhoz lefogyni vagy meghizni senkinek hogy megfeleljen másoknak a testemmel megvagyok csak az arcomat làtom csúnyának
tegnap 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Pszichológus és pszichiáter
tegnap 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!