Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerűen nem értem ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem ?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit bonyolult érzés de egyszerűen nem tudom felfogni hogy velem miért akarnak ismerkedni vagy egyáltalán rám írni vagy összejönni velem szerintem nem nézek ki jól szüleim is mondták hogy csúnya vagyok meg általános iskolában is piszkáltak a kulsom miatt tényleg ennyire vakok a mai emberek vagy nem jut nekik más hogy le kell ragadni egy ilyen csúnya embernél mint én
ma 14:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az emberek miért pocsékolják az idejüket egy ilyen csúnya 0 életű valakire
ma 14:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nekik sincs önbizalmuk, ahogy neked se.
ma 15:11
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 tehat akkor megelégszenek egy ilyen ocsmánysággal mint én
ma 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Valójában a szépség nem egy abszolút dolog. Nincs egy darab mérce. Csak manapság a média nagyon ledominálja az ízlést, mert ott bizonyos típusú emberek vannak. És akkor ahhoz alakul az észlelés. Az anorexiánál jó látszik mi a helyzet, hogy eltolódik, hogy mit észlel szépnek.

És veled is valami ilyen lehet. Hogy az, hogy mit észlelsz szépnek be van szűkülve valamire, amiben a saját megjelenésed nincs benne.

De másoknak meg ez nincs meg és ők meg vonzónak látnak.

Tanács: minimalizálj, közösségi médiát, meg úgy általában médiát, filmeket stb.

ma 16:54
 5/15 A kérdező kommentje:

#4 igazabol elég kicsi a termetem (150/40kg) nem lóg ki a csontom de fölösleg sincs rajtam

Arcra : a homlokom se nem túl magas se nem túl alacsony pont jó az orrom az hegyes a szemem nem túl nagy de nem is túl kicsi ugyanez a számmal is a hajam kicsit le van töredezve egy kicsit ott elöl ahol a frufru van csak nekem az hosszú kb az államig ér a többi hajam meg váll allatt 4 centivel és eléggé száraz a bőröm voltam már bőrgyógyásznál se a stressz miatt nem múlik a betegség (pikkelysömör) ..

Nem szoktam 5 kiló sminket használni csak éppen annyi hogy ne nézzek ki úgy mint egy bohóc

ma 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:

#5 ez nem úgy hangzik, mint ami kizárná, hogy hatással lehess valakire. Meg pl a mozdulatok, azok ritmusa, sebessége, ahogy beszél valaki stb is belejátszik.

(ha nem csak száraz bőr (ami lehetne túl forró víztől, vagy túl sok mosástól is), hanem tényleg pikkelysömör az nincs kapcsolatban étrenddel, mintha valami ilyet hallottam volna olvass utána angolul, esetleg chatgpt.)

ma 17:57
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 ha beszélek valakivel nem teszem magam és nem mutogatok vagy nem mozgok annyit szvl ez kizárva meg én most úgy értettem hogy akik instán rám írnak és látnak engem hogy mi tetszik nekik rajtam a képeimre nem használok filtert és ha élőben talalkozok valakivel még akar velem találkozni több alkalommal pedig én csúnyának látom magam
ma 18:00
 8/15 anonim ***** válasza:

#7 szerintem arról lehet szó, amit fentebb írtam. hogy a saját észlelésed el van tolódva. lásd anorexia, akkor egy hagyományosan szép testet nem észlel szépnek, hanem csak a nagyon sovány test látványára jelenik meg benne a szépség érzése.

ezért gondoltam, hogy lehet jó lenne, ha nem istáznál meg ilyenek annyit. hogy a szemed leszokhasson más mintákról. hogy rátanuljon másfajta szépségre is.

ma 18:05
 9/15 anonim ***** válasza:
nem tudom az anaroxia elég e, hogy elhidd, hogy a látásunkat befolyásolják a korábbi tapasztalataink, hiedelmeink.
ma 18:06
 10/15 A kérdező kommentje:
#8 szerintem én elég vékony vagyok nem a testemmel van a bajom 40 kiló vagyok nekem csak az arcom amit nem látok szépnek és én nem veszem alapul az instán az agyon filterezett agyon sminkelt nőket mert az nem a valóság hanem úgy általában nem látom az arcom szépnek
ma 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!