Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem értem... Velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem... Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Szerintem mással is előfordult már, hogy vágyott párkapcsolatra, de mégsem. Velem sincs ez másképpen.

Néha én is eljátszok a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha valakivel kölcsönösen megosztanánk érzéseinket, illetve szerelem alakulna ki.

Sokszor hallom vissza baráti körből, hogy kinek jöttem be, de valahogy senki se lépett felém. Ennyire megközelíthetetlennek látnak? Eléggé introvertált vagyok, sajnos nem tudok ellene sok mindent tenni. Ha rám ír valaki instán, az nálam sokszor offos, mert nem szeretek neten beszélgetni, nekem az olyan közömbös (főleg ha nem ismerem az illetőt).

Szeretnék nyitni emberek felé, de valami visszatart. Nem jövök rá mi. Lehet még nem állok eléggé készen egy párkapcsolatra és ezért a tudatalattim visszatart?

Ha valakinek van bármi ötlete, akkor ne habozzon leírni!

Szép napot mindenkinek! :)

18/L

2022. máj. 29. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
Nem állsz készen egy kapcsolatra, agyilag kb 5 éves vagy. Babázz még pár évig, talán majd utána gondolkodhatsz ilyesmin.
2022. máj. 29. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál egy szellemileg 5 éves embernek a kérdésére! :)
2022. máj. 29. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A megfelelő embert fel fogod ismerni és talán pont holnap találkozol vele. Fontos, hogy ne erőltesd ezt! Nekem már volt olyan, nem is olyan rég, hogy majdnem összejöttem valakivel, akit nem is szerettem, csak mert annyira vágytam egy társra. És nyugi, valószínűleg csak azért nem léptek, mert manapság minden fiatal biztosra megy ilyen téren. Ezért csak azt tudom tanácsolni, hogy ha szimpatikus valaki, bátran menj oda hozzá és úgymond "küldj jeleket", de ha nem tetszik senki, akkor inkább várj, amíg tényleg találsz egy megfelelő személyt!
2022. máj. 29. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki jelezte a baráti köröd felé, hogy bejössz neki, az lehet, hogy épp úgy tart a közeledéstől, vagy az elutasítástól, mint te.

Épp csak egy kis "lökés" kellene neki.

2022. máj. 29. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Én is hasonló helyzetben vagyok, nekem is néha hiányérzetem van mert szingli vagyok. Viszont úgy vagyok vele, hogy nemfogok csak azért ismerkedni, hogy legyen valakim. Hanem várok, amíg megismerek valakit, akivel már van értelme egy kapcsolatba belemenni.
2022. máj. 29. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hogy olyankor alakult ki egy helyzet, amikor a legkevésbé számítottam rá. Bár én is általában élöben szeretek emberekkel beszélgetni, erre valahogy alig volt/van alkalmom, és én se vagyok az a rámenös, a járvány kezdete után fél évre elkezdtem ismerkedni egy lánnyal egy platformon, ami kimondottan NEM társkeresö.Instán inkább kevesebb a valószínüség, hogy valakivel így összetalálj (legalábbis saját tapasztalatom szerint), mondjuk én most nem követek sok mindenkit és nem is vagyok annyira aktív.

Énis inkább introvertált vagyok, legalábbis ez alakult ki így az évek során. Szerintem hogy ha elsödlegesen arra fókuszálsz, hogy többnyire elégedetten éld az életed (most a hiányzó társadat leszámítva), akkor elöbb utóbb elöfog bukkani az életed szerelme. Sokszor nem is gondolod hogy pont úgy sikerül megismerni valakit.

Az hogy valakiknek bejöttél és a baráti körben átszivárgott hozzád, azt jelezheti, hogy valaki ugyanannyira tart attól, hogy megszólítson és megpróbáljon közeledni.

Mindenesetre sok szerencsét, én bízok abban, hogy megtalálod a párodat, próbálj önmagadra kicsit jobban rátalálni, kezd jobban élvezni az életed, és persze sok lehetöség van hogy megtaláld azt, akivel jól el tudsz beszélgetni, és akivel kölcsönös párkapcsolat tud kialakulni!

Mégegyszer sok szerencsét!

19/F

2022. máj. 29. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor kezdj aggódni, amikor 4-5 év múlva sem lesz párod.

22F

2022. máj. 30. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem mersz neten nincs ezzel gond

Hasznalj alnevet es jatsz el a gondolattal es beszelgetesben hogy nyitott vagy

Ha tetszik talalkozol masokkal ha nem nem.

2022. máj. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!