Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mi van? Egyszerűen nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Egyszerűen nem értem a lányokat

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki már régóta tetszik de úgy gondoltam hogy úgyse lesz belőle semmi, de pénteken amikor hiányzott a padtársam akkor oda jött hozzám és leült mellém és beszélgettünk mindenféle hülyeségről és a térdét hozzá érintette a lábamhoz (amiről azt olvastam hogy valaki testi érintkezéssel fejezi ki a vonzalmát) , és most hogy visszajött a padtársam így már nem jön oda hozzám meg nem is beszélgettünk csak a buszmegállóban de akkor is annyit mondott hogy kezd a padtársam megfertőzni a bunkóságával. Ja és még múlthéten szemezgettünk is egy kicsit de most meg semmi.

2016. febr. 22. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tetszel neki. Próbálkozott. De gondolom, te nem reagáltál rá elég egyértelműen, nem foglalkoztál vele eléggé.
2016. febr. 22. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2016. febr. 22. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Ht ez nagyon fura....lehet bepróbálkot nálad és lehet hogy úgy beszéltél vele ahogy neki nem tetszett de ezt könnyen ki tudod deríteni. Írj rá fb-n és ha válaszol akkor kérdezd meg h mi volt a múltkori eset. Lehet h mondtál neki olyat vagy tettél neki olyat ami nem tetszett.

15/L

2016. febr. 22. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Beszélj vele hívd el beszélgetni

3.voltam

2016. febr. 22. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Most akkor menj oda hozzá te.
2016. febr. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!