Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk inkább azokat a lányokat kedvelitek, akik egyszerűen öltözködnek és nem sminkelnek stb. , vagy inkább azokat, akik sminkelnek és belövik a hajukat stb?
A normális fiúk a normális csajokat szeretik :)
Akik nem sminkelik magukat éjjel nappal meg nem tollászkodnak egész nap.
Nincs baj a sminkkel, de nem kell 2kg, én jobb szeretem a természetességet.
A haj meg egyértelműen legyen ápolt, mivel a haj öltöztetni a nőt :)
De azt sem kell túlzásba vinni, ilyen csík meg olyan csík bele meg stb stb :)
Akár bármelyiket is. Csak ne vigye túlzásba a sok kenceficét.
Alapból mindkettőt kedvelem tehát! A smink maradjon szolid.
Inkább a park :)
Mondjuk ha melóról van szó vagy valami céges buliról, hivatalos rendezvényről, stb.. akkor az ilyen szolidabb cuccok is bejönnek mondjuk van olyan ünneplős ruha is, ami eléggé szexi tud lenni :D
Ezen kívül inkább a természetes dolgok. Nagyon kevés smink és valami természetesebb ruha. De ránézésre elég nehéz megmondani valakiről, hogy milyen. Az eddigi tapasztalataim alapján azt kell mondanom, hogy az agyonszolizott, túlsminkelt plázacicák általában érzelmileg és agyilag nullák szoktak lenni, de mindig van kivétel mindegyik oldalon. De nagyobb arányban így van és sajnos szerintem inkább sokan a divatnak nevezett ocsmányságot követik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!