Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerűen nem értem a viselke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem a viselkedését. Teljesen össze vagyok törve. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Itt sírok már egy ideje, pedig tudom, hogy felesleges. De belefáradtam abba, hogy valahányszor tetszik egy srác, mindig a viselkedését kell fejtegetnem. Most éppen nagyon kedvelek egy fiút, és tudom, hogy ő is engem, de nem tudom már megfejteni a viselkedését. Tegnap annyira aranyos volt, olyanokat csinált, amiket eddig még soha, teljesen meglepődtem. A vállamra hajtotta a fejét, átölelt hátulról, meg konkrétan megfogta a seggem...Én meg teljesen meghökkentem, azt hittem, elkezdett valami alakulgatni. Ma viszont...szinte semmi. Mármint azon kívül, hogy sokszor engem nézett. Nem tudom, már mit tegyek, egyszerűen egyik fiúval sem jött még össze, biztosan velem van valami baj, vagy nem tudom. Nem értem, miért csinálja ezt, de nagyon rossz érzés. Lehet, hogy elbizonytalanodott vagy elbátortalanodott? Vagy csak szórakozik velem? Mit tehetnék én? Köszi, ha valaki segít... 17/L

2016. nov. 25. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ, milyen kedve van. Talán te is közeledhetnél felé.
2016. nov. 25. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:

elkezdett valami alakulgatni

elbizonytalanodott vagy elbátortalanodott

te is csinálhatnál valamit, nem csak egy darab bot vagy

2016. nov. 25. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyire voltál "megdöbbent? Lehet, hogy azt hitte, nem kölcsönös és ezért vett vissza egy kicsit.
2016. nov. 25. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát azért próbáltam én is kimutatni, hogy kedvelem őt, mondjuk akkor ezek szerint nem sikerült túlzottan... Ez a baj velem, túl félénk vagyok ilyen helyzetekben.
2016. nov. 25. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Lazíts, ne kattogj mindenen!Találkozz vele újra, hagyd, hogy közeledjen!Ha fog még közeledni akkor biztos, hogy bejössz neki, de ha nem, akkor sem biztos, hogy nem jössz be neki.Bátorítsd és ne aggódj!Nyugodj meg!
2016. nov. 25. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy. :)
2016. nov. 25. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit. :)

Sok sikert! :)

2016. nov. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!