Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akin egyszerűen nem lebet kiigazodni, én pedig beleszerettem. Mit csináljak?
Van egy fiú, egy évvel idősebb nálam. Sokat beszélgetünk, naponta 4-5 órát. Mindig olyan titokzatos. Múltkor például azt mondtam neki, hogy félek attól, hogy az emberek rossz véleménnyel vannak rólam, s hozzátettem, hogy attól is félek, hogy ő mit gondol rólam, válaszként pedig azt kaptam, hogy "attól nem kell félni, hogy én mit gondolok". Múltkor valamire azt mondtam csak úgy, valamennyire szarkasztikusan, hogy "Köszi, ilyenkor szeretlek" a válasz pedig az volt, hogy "én is, hidd el"
Segítsetek! Szerintetek ő is érez valamit?
Hozzátenném, hogy ő erdélyi, én pedig Magyarországon élek. Így láttok rá valami esélyt, hogy ő is táplál irántam ilyesfajta érzelmeket?
Szerintem igen pláne ha napi 4-5 órát beszélgettek, nem ok nélkül érdekled ennyire 😊
De, hogy mit érez azt csak ő tudhatja.
Igazán nincs mit örülök, hogy segíthettem 😊
#3 voltam
L
#7 Erről én, sőt, mások sem tudhattak. Akkor vissza vonnám az eddigit.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!