Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem egy fiú belső tulajdonságába, de a külsője nem igazán jön be? .
Van egy srác akinek a belső tulajdonsága nagyon megtetszett és azt hiszem hogy belé is szerettem.Viszont ha valahová szokunk kijárni akkor a külseje miatt szégyellem őt és kínos vele mutatkozni nyilvános helyen. Nagyon kedvelem őt és szeretek vele hülyéskedni meg beszélgetni,nagyon megértjük egymást. Ti mit javasoltok? Mit kéne tennem ? El kellene felejtenem őt? Előre is minden választ/segítséget köszönök!!
U.i.:most barátság extrákkal vagyunk
Na heló! Nem én nem vagyok ilyen :) ...nem is ismersz .. lehet kifelejtettem azt oda írni hogy ő tisztában van azzal hogy nekem nem jön be a ő külseje ...mert már volt vele erről szó..megmondtam neki tisztán és őszintén hogy mit is érzek iránta.. csak nekem ez most már nehéz..
ő is ugyan így érez.És nem !Nem hagynám őt ott csak úgy másért. Ezt is tisztáztuk szintén hogy ha esetleg neki is meg nekem is lenne valakink,akkor ami köztünk van azt abba hagynánk. Csakhogy nekem ez már nem menne olyan könnyen ha neki lenne más valakije. Egyszerűen össze vagyok zavarodva.
Hát már 1éve lassan hogy ismerem és kb. 2hónapja van köztünk a barátság extrákkal dolog...:)
köszönöm a segítséget!
most hétvégén is megyünk ki,és már alig bírom ki várni...egyszerűen nagyon megszerettem. Nekem talán nem is lenne gondom a külsejével ..,csak többen is már leállítottak azzal hogy:Ha milyen csúnya gyerekkel voltál te kint?
Meg hasonló...:/ szüleim is folyton hajtogatják hogy milyen a külseje..
de köszönöm még egyszer:) talán tényleg nem kéne ezen rágódnom.. nem számít más véleménye.
Én nem nézem le őt ..nekem ha egy pasi nem jon be kinézetre akkor nem is törődök vele. Legfeljebb csak barátkoznánk.De őt megszerettem...és vele szeretnék lenni.Csak nagyon zavar hogy mások folyton beszélnek kinézetéről.
Egyébként én vagyok 17
Ő 18
Ha valaki megjegyzest tesz a kulsejere en nem hagynam. Ha tenyleg szereted kiallsz mellette es ilyet neked vagy a jelenletedben nem ejthet ki a szajan h h nez ko meg ha igaza is van. Ha elhanyagolja magat akk probald meg elcsalni fodraszhoz, ruha kivalasztasban segits neki. Az en baratom nem oltozkodott rosszul de mikor osszejottunk akkor en segitettem neki ruhat vasarolni , segitettem elonyosebb rubakat valasztani amiben sokkal jobban nez ki. A hajat is segitek neki eldonteni hogy milyenre vagassa. Segitseg mindig jol johet, hisz te kulso szemmel nezed ot es sokkal jobban latod te, mire lenne szuksege hogy jobban nezzen ki. Es ez egy parnal szerintem termeszetes.
(Masodik voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!