Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar?
Több kérdés lenne.
1.Legtöbbször azt mondjátok, hogy a külső nem fontos. De titeket zavar vagy nem tetszik ha egy lány alacsony?
2.Milyen alkat tetszik nektek ( ha a sportos akkor azon belül milyen?)
3. Ha egy lány vesteti a haját most nem szivárványosra gondolok hanem szőke tincsekre. Arról mi a véleményem.
4. Titeket zavar ha egy lány nagyszájú ( nem testileg) nem flegma vagy kötözködős.
5. Kívülről nem látszik csak izlésileg a fiúsabb filmek tetszenek egy lánynak nem a romantikusabb. ( pl: Gyűrűk ura, Olasz meló, X-men,...)
Köszi előre is a válaszokat.
1. Nem zavar ha alacsony, nekem jobban bejön mint a magasabb lányok.
2. Bármilyen csak nagyon kövér ne legyen.
3. Nem sokat számít, a lényeg, hogy jól álljon neki.
4. Nem zavar legalább tudok vele beszélgetni.
5. Nekem bejön, de ez ízlés kérdése, biztos lesz olyan fiú akinek nem, vagy nem számít neki.
1. A magasság a legkevésbé érdeklő dolog (számomra, de nyilván ne legyen azért 2m).
2. Sportos, vagy kicsit teltebb (úgymond, "nőies" , vagy "asszonyos") alak. Engem utóbbi jobban vonz, de ízlések és pofonok..
3. A hajszín, öltözködés, stb-t rá hagyom. Amíg diszkrét, különösebben nem foglalkozok vele, maximum bókolok. :)
4. Ezt most nem egészen értem.. :D Tehát nem flegma és kötözködős, csak káromkodik, esetleg beszólogat? Hát én a beszólogatásért szólnék neki, mert szerintem felesleges, sőt.. A nagy száj elviselhető, persze azért tudja, hogy mondjuk anyámék előtt nem k**va anyázunk. :D
5. Nekem a film kedv függő, bár én nekem inkább akció / romantikus / vígjátékok jönnek be, vagy ha úgy tetszik, "autós".
Úgy értettem, hogy sokat beszélek
A filmeknél meg persze a lányosakat meg Disney filmeket is nagyon nagyon szeretem kérdés milyen a hangulatom.
1. 166cm vagyok ezért nálam csak az alacsonyak jöhetnek szóba
2. Vékony alkat, ilyen 50 kg körüli.
3. Nincs azzal semmi baj
4. Mondja ki a véleményét de ne legyen túl nagy a szája
5. Az jó ha ilyen filmet szeret
1.Nem nem baj, de azért ne kelljen lefeküdnie ahhoz, hogy letudja venni a frízbit a fáról.
2. Nem túl kövér de, egy kis hús belefér, de én az aránylag soványokra gerjedek.
3.Személy szerint? Nagyon!
4.Nem lesz kivel dumálni.
5.Közömbös ha a szappanoperáit nem velem akarja nézni akkor nézzen amit akar xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!