Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem érdeklődik felőlem, megmondjam neki hogy ez zavar? 18/f
mindig mikor beszélgetünk én elmondom a mondokam de sosem kerdez bele és mindig elfele nez mintha tenyleg tudomast se venne rola pedig figyel... A problemam h sosem kerdez reszletekbe tenyleg csak en kerdezek ő sosem..
az ő problémáit beszéljük szinte állandoan velem nem foglalkozik sosem...
megmondjam neki hogy ez zavar?
vagy szakítsak vele mert nekem ez igy nem jo?
hiába szeretem egyszeruen nincs kedvem allandoan az o bajait hallgatni mikor velem nem is foglalkozik.
Ettol fuggetlen szeretem ,de akkor is böki a csőröm...
Hajajj... Szóval hogy KOMMUNIKÁLJ-e egy fontos problémáról vele vagy csak úgy szakíts? :D Ezt komolyan kérdezed?
Nyilván beszélj vele, ha zavar. De lehet olyan típus, hogy ő nem kérdez. Lehet, hogy tényleg csak maga érdekli. Én nem tudom, a te barátnőd, neked kell ismerned.
Hogy a csudába nem szóltál neki már akkor, amikor először zavart ez? Jó, én kommunikatív és őszinte vagyok, de nehéz hova tennem az ilyesmiket, amikor valakit már rég zavar valami a kapcsolatában, még a Netre is kiírja, de hogy a másikkal beszéljen róla...? Azt nem.
Ha bántja és ennyire bántja csőrödet barátnőd viselkedése, kettőt tehetsz:
- lecseréled csőrödet,
- lecseréled barátnődet.
.
Nem is értem, miért nevezed barátnődnek, ha ezt az egyszerű problémát nem lehet vele megbeszélni.
Ha viszont megbeszélhető és nem teszed, az egyértelműen a te hibád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!