Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » én nagyon zavarónak találom...

én nagyon zavarónak találom hogy van olyan aki itt érdeklődik az abortuszrol meg az ezzel járó dolgokkal. Zavar ez mást is?

Figyelt kérdés
nemtudom ti hogy vagytok vele de amikor a kérdésemre keresek válaszokat,vagy feljövök válaszolni pár babát váró leányzónak, felmegy az agyamban a pumpa amikor valaki abortuszról kérdez."hogy tudom elhajtani a babámat"? meg ilyenek.én élvezem hogy babám van és nem vagyok ilyen kérdésekre kiváncsi.az egyéb kérdésekbe kellene ezt beleírni és nem a kisbabát váró anyukákat kellene elszomorítani ezekkel a kérdésekkel.ti hogyérzitek?köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 11. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel itt bármit lehet kérdezni és nincs "Terhességmegszakítás" csak "Terhesség, Teherbeesés" rubrika, így ezek a kérdések is ide tartoznak. Ezzel az erővel a pozitív tesztről szóló kérdéseket is száműzni lehetne, hiszen esetleg rosszul esnek olyanoknak akiknek nem sikerül teherbeesni.

Ne érts félre nagyon nem értek egyet a felelőtlen szexszel és nagyon örülök, hogy soha nem kellett elgondolkodnom egy terhesség megszakításásról, de ezeknek a kérdéseknek is jogosultságuk van egy oldalon, ahol bármit meg lehet kérdezni.

2009. júl. 11. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mndenkinek joga van azt és ott kérdezni, amit és ahol akar. Ha nem tetszik ne olvasd, ne válaszolj.
2009. júl. 11. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyetértek az első válaszolóval, nincs is mit hozzátenni.
2009. júl. 11. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Valóban szomorú, hogy létezik az abortusz. DE olyan anyuka is van akinek az életét menti meg a műtét. Gondolj pl a méhenkivüli terhességre. Ezeknek a nőknek is szükségük van bátoritásra és nőtársaik bátoritására, tapasztalataik szerinti tanácsokra, válaszokra. Ne olvasd el és akkor nem idegesit fel. Legalább megmeri kérdezni és nem cselekszik hülyeséget.

Lehet, hogy csúnyán hangzik, de inkább az abortusz, mint a kidobott vagy megfojtott csecsemő.

Nem akartalak megbántani, csak leirtam én hogyan viszonyulok a kérdéshez.

2009. júl. 11. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

Szia!

ÉN egyet értek veled kedves kérdező!

Már volt úgy hogy én is fölhúztam magam egy-egy ilyen abortuszos kérdésen,de az az igazság hogy hiába mérgelődök akkor is föl fogják tenni a kérdsét SAJNOS.

Úgyhogy nem maradt más csak az hogy meg sem nyitom a kérdést,úgy is annyian fognak rá válaszolni hogy fúúú....

De egy normális kérdést meg hátra tolnak.Na mindegy nem vitatárgyát keresem csak a véleményem írtam le.

Üdv: 22 hetes km.

2009. júl. 11. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
persze,persze nincs semmi gond igazábol vele és tudom hogy szükséges néha az abortusz.sajnos ez is a világ része.én nem is olvasom az ilyeneket és természetesen válaszolni sem tudok az ilyen kérdésekre csak amikor a címben benne vagy hogy "hogy hajtsam el a babámat" az kicsit lesokkol. mióta láttam a néma sikoly címü filmet a youtubeon azóta kivagyok.de tényleg.én rossz ezeket olvasni :( köszönöm a válaszokat!!
2009. júl. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!