Néztetek kismamaként abortuszról szóló képeket, videókat, vagy csak én vagyok ennyire dilis? A döbbenet vitt rá hogy belenézzek ilyesmikbe.
Minden esetre megrázó, és felfoghatatlan élmény, nehéz feldolgozni hogy ha egészséges egy baba, miért jut erre a sorsra? Persze, tudom hogy a körülmények,stb. már elég ok manapság. Ha minden nő megnézne ilyen felvételeket még tinédzserként, és olyan rosszul érezné magát utána mint én, állítom kevesebb lenne az abortusz.
37 hetes kismama.
Ne nézz ilyeneket most!
Olvass vidám történeteket, nézz limonádé filmeket, az a hasznos most.
Nekem a terheskönyvek sem váltak be, mert némelyik komolyan megijesztett, ráadásul néha teljesen ellentétes dolgokat állítottak.
Pihenj sokat, nevess sokat.
Szia!
Olyanokat is néztem,meg császáros szüléstörténeteket,mert nekem az lesz,hát igazad van, az sem tesz jót! :)
De, van egyéb dolgom is, ez 2 alkalommal fordult elő hogy elindítottam a videót, vagy a képeket, de le is állítottam.
Hülyeség volt, csak sajnos attól még azok megtörténnek.
Szia!
Szerintem normális, valahogy én is nehezebben hittem el a mostani terhességemnél hogy minden ok,hogy ilyen szerencsém legyen még egyszer! Hálát is adok a sorsnak minden nap.Szóval ne izgulj, minden rendben lesz veletek is, könnyű terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!