Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem egy fiú belső tulajdonságába, de a külsője nem igazán jön be? .
Van egy srác akinek a belső tulajdonsága nagyon megtetszett és azt hiszem hogy belé is szerettem.Viszont ha valahová szokunk kijárni akkor a külseje miatt szégyellem őt és kínos vele mutatkozni nyilvános helyen. Nagyon kedvelem őt és szeretek vele hülyéskedni meg beszélgetni,nagyon megértjük egymást. Ti mit javasoltok? Mit kéne tennem ? El kellene felejtenem őt? Előre is minden választ/segítséget köszönök!!
U.i.:most barátság extrákkal vagyunk
Szia:)
Kaptál az élettől egy választási lehetőséget!
1:Választod a fiút akivel jól érzed magad, boldogan éltek és az életedet is rámered bízni, mert tudod, hogy te is sokat jelentesz neki!
2:Választasz egy másik fiút akiben nincs meg az amire vágysz,egész életeben hiányérzted lesz, és nagyobb az esély a hűtlenség felbukkanára is.De viszont mások szemében egy szép pár lesztek!
Figyelj! Lehet,hogy csúnya a fiú barátod de teljesen tiszta szívből szeret téged ami nagyon ritka a mai világban!
Remélem segítettem!:)
Az igényességén változni fog érted, ha igényeled tőle. Hidd el, még a rondább fiúk is tudnak egész jól kinézni egy jó stílussal.
Egyébként szerintem elég önző vagy. Mármint csak gondold bele magad. Mi lenne, ha te születnél valami hihetetlen rondának, és végre találsz egy egész helyes fiút, akivel tök jól kijönnétek. És nemhogy mások kritikáját kell elviselned, de még azt is végig kell nézned, ahogy a fiú magát sajnálja, hogy neki egy ilyen ronda lánnyal kell együtt mutatkoznia...
Én most inkább erre nem mondok semmit (nincs jogom), döntsd el te magad, hogy szerinted most hogyan viselkedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!