Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem értem, miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem, miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Beszélgettem pár hónapja egy fiúval aki tetszett, és először minden jól ment órákat beszélgettünk írásban és még iskolában is, majd egyszer csak hirtelen megírta, hogy realizálnia kellett, hogy nincs ideje rám. Ezért iskola utolsó napján megkérdeztem tőle üzenetben, hogy tényleg csak nincsen ideje, vagy nem jövök be neki, mert elmondhatja őszintén nem fogok megsértődni. Erre megírta, hogy semmi ilyenről sincs szó, csak tényleg nincs ideje (amit egyébként megértek), és ezenkívül megírta hogy ,,de ha még szeretnél néha beszélhetünk írásban”. Szóval ráírtam egy héttel ezután a beszélgetés után, és nem válaszolt egy nappal utána pedig leseenelt/leláttomozott. Nem értem, hogy ha megírta, hogy beszélhetünk és még oda is írta, hogy ha én akarok még akkor beszélhetünk, akkor miért nem válaszolt? Azt mondta, hogy semmi olyanról nincs szó, hogy untatom vagy nem jönnék be neki. Egyszerűen csak nem értem. És még az sem lehet, hogy mással beszélget, mert tényleg nem úgy tűnik, hogy érdekelnék más lányok, plusz tényleg nincs ideje, de még akkor sem értem, hogy miért hitegetett ha ezekszerint nem akar velem beszélni. Több információt privátban szívesen írok.
2022. júl. 30. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű van egy másik ember.

És ami még valószínűbb,könnyebb volt neki azt írni hogy "néha beszélhetünk írásban" mert sok ember nem akarja megbántani a másikat.

De szerintem így se esik jól neked ez,szóval lehetett volna őszinte veled.

2022. júl. 30. 22:02
 2/3 Csicuki ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele az ilyesmit el kell engedni. Majd lesz más akivel tudsz besz~lgetni esetleg járni is vele.
2022. júl. 30. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem csak nem akart megsérteni.
2022. júl. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!