Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még, ha osztálytársam továbbra is néz?
Lány osztálytársam legalább 1 éve néz rám, keres a szemével, érzem. Tetszem neki valószínű. De én nem akarok semmit tőle, ezt kifejezem azzal, hogy nem keresem a társaságát, vagy hogy nem nézek rá vissza általában, vagy csak futólag.
Azonban ő csinos, vonzó lány, emiatt jól esik, hogy(ha) tetszem neki, és emiatt néha én is ránézek, meg úgy viselkedek, hogy kivívjam a tiszteletét; gondolok is rá, sokszor álmaimban is van.
Több jelet is mutatott már, de nem úgy tűnik nekem, mint ha feladta volna. Bár ismerkedik egy fiúval, de ígyis érvényes ez. Mit tegyek, beszéljek vele? Ha igen, mit?
Összegzem:
Szerinted tetszel neki.
Nem akarsz tőle semmit.
De tetszik, hogy tetszel neki.
Teszel érte, hogy felhívd magadra a figyelmét (így írtad:"néha én is ránézek, meg úgy viselkedek, hogy kivívjam a tiszteletét")
Megkérdezed, hogy beszélj-e vele és miről....
Öreg ezt mi honnan tudjuk ha te magadnak se mered bevallani, hogy akarod a csajt. Csak tökmag vagy és gyáva tenni érte.
Nem, ilyen nincs. Ha nem érdekelne akkor zavarna, hogy tetszel neki.
Te még magadnak is hazudsz ezzel, mert gyáva vagy tenni érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!