Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek még, ha osztálytárs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még, ha osztálytársam továbbra is néz?

Figyelt kérdés

Lány osztálytársam legalább 1 éve néz rám, keres a szemével, érzem. Tetszem neki valószínű. De én nem akarok semmit tőle, ezt kifejezem azzal, hogy nem keresem a társaságát, vagy hogy nem nézek rá vissza általában, vagy csak futólag.

Azonban ő csinos, vonzó lány, emiatt jól esik, hogy(ha) tetszem neki, és emiatt néha én is ránézek, meg úgy viselkedek, hogy kivívjam a tiszteletét; gondolok is rá, sokszor álmaimban is van.

Több jelet is mutatott már, de nem úgy tűnik nekem, mint ha feladta volna. Bár ismerkedik egy fiúval, de ígyis érvényes ez. Mit tegyek, beszéljek vele? Ha igen, mit?

dec. 29. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha mással ismerkedik, hagyd békén, ha zavar, szólj neki.
dec. 29. 16:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Mit mondjak?
dec. 29. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kapcsolatban?
dec. 29. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg megpróbálhatnál beszélni vele, megismerni az érdeklődési körét(Ha tudod, az már plusz). Lehet, hogy most még nem tetszik, de ha jobban megismered, akkor fog. Szóval ha a beszélgetés mellett döntesz, a dicséretekkel kezdhetsz(de vigyázz! Ne legyél túl tolakodó), aztán kezdeményezz, pölö ha szeret rajzolni, mondj róla kedves véleményt, vagy ha olvas, érdeklődj a könyvről. Ha tényleg tetszel neki, akkor ennek örülni fog, de ha nem, és esetleg szól, hogy nem érzi így magát jól, ne keseredj el, legalább kiderült. Ha gondolod, megpróbálhatod, amit javasoltam, de akkor mondd el, hogy mi volt a lánnyal! :)
dec. 29. 16:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi negatívum nem származik abból, hogy néz, akkor szerintem hagyd ennyiben a dolgot. Nézzen, ha akar.
dec. 29. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Összegzem:

Szerinted tetszel neki.

Nem akarsz tőle semmit.

De tetszik, hogy tetszel neki.

Teszel érte, hogy felhívd magadra a figyelmét (így írtad:"néha én is ránézek, meg úgy viselkedek, hogy kivívjam a tiszteletét")

Megkérdezed, hogy beszélj-e vele és miről....

Öreg ezt mi honnan tudjuk ha te magadnak se mered bevallani, hogy akarod a csajt. Csak tökmag vagy és gyáva tenni érte.

tegnapelőtt 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
ahoogy a 6os irta csak most jöttél rá hogy viszonzod az érzelmeit sőt talán erősebben mint ő szval hajrá lépj
tegnapelőtt 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

#4 #7

A lány ismerkedik, mással.

tegnapelőtt 21:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem tetszik. Csak az, hogy tetszem neki. Ilyen nem fordulhat elő?
tegnap 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem, ilyen nincs. Ha nem érdekelne akkor zavarna, hogy tetszel neki.

Te még magadnak is hazudsz ezzel, mert gyáva vagy tenni érte.

ma 02:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!