Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tenyleg sok tini lany lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?

Figyelt kérdés

Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.

Nekik mi tetszik ebben?

febr. 17. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg sok? Tényleg nem.

A rajongás nem szerelem.

márc. 2. 08:26
 52/70 anonim ***** válasza:
15%
Az tetszik hogy érettebbek tapasztaltabbak egy vele egyidős kisfiú sokkal lányosabb mint ő maga.
márc. 2. 20:17
 53/70 anonim ***** válasza:
79%
52 csak nem féltékeny valaki
márc. 2. 20:52
 54/70 anonim ***** válasza:
81%

30 éve te is voltál tini, de te már akkor is férfias voltál, mi?

márc. 2. 21:25
 55/70 anonim ***** válasza:
72%

Rajongani az természetes. Majdnem minden 2. tini lány rajong valakiért, köztük én is. Helyes, jól néz ki, van tehetsége, vagy maga a karaktere nagyon tetszik, stb. De az hogy egy párkapcsolatban legyél és szerelem meg minden az teljesen más. Én nem ismerek annyira olyanokat akik olyan párkapcsolatban vannak ahol 10 év a korkülönbség. Szóval szerintem nem gyakori, inkább ritka.

Őszintén az ilyen 5 év korkülönbség ami még gyakori és nálam kb az a maximum, de általában a saját korosztályban szoktak keresni.

Amúgy a pedofíliát egyáltalán nem támogatom. Persze nem szeretem a korombeliekben azt a gyerekességet, jobban szeretem az idősebbeket, mind testfelépítésileg és szellemileg érettebb és ideálisabb, de miért kell egészen 10 év korkülönbség. Már az a távolság is szellemileg ami van a két fél között puszta 4 évben is (persze ez attól függ milyen évben, pl 20 és 23 között semmi, de egy 12 és 16

az már sok). Meg a felek nem fogják egymást egyen rangúként kezelni teljesen. És az idősebb miért akar egy 13 évessel kikezdeni. Mi olyan jó ha a másikfél gyerekes és érettlen? Egyszerűen szószerint apa-lánya kapcsolat lesz szinte. De ha nem is apa lánya, tegyük fel hogy csak egy 18 éves kikezd egy 13-mal is kicsit sok. A kicsi még éretlen, könnyen befolyásolható és csak a feje után megy nem tudva az igazi kockázattal. A nagyobbik nem veszi komolyan a kicsit mert tudásban is hiányos meg minden. Vagy az idősebb annyira vissza maradott. Lehet persze a fiatalabb is érettebb, de sajnos az időn nem tud változtatni, és nagy eséllyel nem tapasztalta még a felnőttek problémáit.

A terhelbe esés pedig borzalmas. Szerintem nem kell ezt taglalnom hogy miért.

De a lényeg mindegy hogy a kiscsaj kivel van, egyszerűen vannak rossz dolgok, ne csináljunk versenyt belőle. Egyik sem jó: nem használjuk ki a kiscsajokat és nem ejtjük teherbe, és oda figyelünk egymásra. A kiscsajok se legyenek hülyék és ne használják ki az idősebbiket, és figyeljenek a védekezésre, mert a végén mégis csak ő lesz teherben, nem a srác. Persze mindig van kivétel, és jószívű emberek de kevés ebben a kegyetlen világban. A problémákat előzzük meg és ne próbáljunk kifogásokat keresni. Ez a személyes véleményem.

Amúgy miért kell mindig a dugásra gondolni? Akkor nincsen kihasználás vagy teherbe esés ha nem ez megy 0/24-ben. Lehetne kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni az érzésekbe és nem a fizikai érintésekbe.

Én egyszerűen kerülöm a problémákat, nem értem azokat akik folyton abban vannak. Akik bele keverednek valahol ők is hibásak :/ Egyáltalán nem találom vonzónak a fuckboyokat a banán hajunkkal és a stílusukat. Persze valahol mégis menő, és vicces és lendületes ahogy magába szippant a személye, de amikor már ezerszer megcsalt másokat és szemétként kezeli a társait, cseppnyi tisztelet, folyamatos kibeszélés és elítélés. Hányok mennyire embertelenek. Ha pedig csak arra gondolok hogy egy 28 évessel legyek görcsbe rándul a gyomrom. Egy felnőttel nem akarok semmit. Persze benne is meg van a szép és jó, tudom hogy mennyire vonzóak celebritycrush khm khm, de szellemileg egyszerűen nem az én szintem. Nem tudom megérteni milyen nehéz a munka, hogy neki teljesen más az élete és az időbeosztás, a prioritás, mi az ami neki vicces, mi az ami érdekli őt. Egy teljesen más szint.

Én már a saját korosztályom srácaival is sokszor zavarban vagyok és a különbséget is nagyon nagynak érzem, nemhogy egy sokkal idősebb srácnál. Persze simán ki tudnék jönni egy felnőttel, simán lehet a barátod, egy kapcsolat nagy korkülönbséggel sem lehetetlen, vannak akik boldog életet élnek. Ez teljesen személyfüggő, de átlagolva az eseteket elég necces. Én a két évet látom jónak ha korkülönbségről van szó, de mégis valahol a korombeli az ideális.

16L

márc. 2. 22:20
 56/70 anonim ***** válasza:
24%

Egy ismerős apuka simán lepasszolja a saját (testileg fejlett), 13 éves lányát a 33 éves férfi haverjának, amíg ő éjszaka elmegy horgászni.

Az egyetlen kikötése elköszönéskor az volt, hogy "de szűz maradsz!", mire a lány "oké, de akkor viszont ihatok!"...

Amúgy a lány is horgászik és apuka haverja is kihordja a vízpartra magával, ha horgászni megy...

Hozzászólás?

márc. 3. 12:05
 57/70 anonim ***** válasza:
71%
#56 Szép mese. Csak nem igaz.
márc. 3. 12:10
 58/70 anonim ***** válasza:
67%
Akkor a lány hazudik.
márc. 3. 12:21
 59/70 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg áprilisban tölti be a 14-et, úgyhogy onnantól még legális is lesz apuka haverja számára.
márc. 3. 12:24
 60/70 anonim ***** válasza:
#59 Szerinted elhiszi ezt bárki is?
márc. 3. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!