Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?
Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.
Nekik mi tetszik ebben?
Tényleg sok? Tényleg nem.
A rajongás nem szerelem.
30 éve te is voltál tini, de te már akkor is férfias voltál, mi?
Rajongani az természetes. Majdnem minden 2. tini lány rajong valakiért, köztük én is. Helyes, jól néz ki, van tehetsége, vagy maga a karaktere nagyon tetszik, stb. De az hogy egy párkapcsolatban legyél és szerelem meg minden az teljesen más. Én nem ismerek annyira olyanokat akik olyan párkapcsolatban vannak ahol 10 év a korkülönbség. Szóval szerintem nem gyakori, inkább ritka.
Őszintén az ilyen 5 év korkülönbség ami még gyakori és nálam kb az a maximum, de általában a saját korosztályban szoktak keresni.
Amúgy a pedofíliát egyáltalán nem támogatom. Persze nem szeretem a korombeliekben azt a gyerekességet, jobban szeretem az idősebbeket, mind testfelépítésileg és szellemileg érettebb és ideálisabb, de miért kell egészen 10 év korkülönbség. Már az a távolság is szellemileg ami van a két fél között puszta 4 évben is (persze ez attól függ milyen évben, pl 20 és 23 között semmi, de egy 12 és 16
az már sok). Meg a felek nem fogják egymást egyen rangúként kezelni teljesen. És az idősebb miért akar egy 13 évessel kikezdeni. Mi olyan jó ha a másikfél gyerekes és érettlen? Egyszerűen szószerint apa-lánya kapcsolat lesz szinte. De ha nem is apa lánya, tegyük fel hogy csak egy 18 éves kikezd egy 13-mal is kicsit sok. A kicsi még éretlen, könnyen befolyásolható és csak a feje után megy nem tudva az igazi kockázattal. A nagyobbik nem veszi komolyan a kicsit mert tudásban is hiányos meg minden. Vagy az idősebb annyira vissza maradott. Lehet persze a fiatalabb is érettebb, de sajnos az időn nem tud változtatni, és nagy eséllyel nem tapasztalta még a felnőttek problémáit.
A terhelbe esés pedig borzalmas. Szerintem nem kell ezt taglalnom hogy miért.
De a lényeg mindegy hogy a kiscsaj kivel van, egyszerűen vannak rossz dolgok, ne csináljunk versenyt belőle. Egyik sem jó: nem használjuk ki a kiscsajokat és nem ejtjük teherbe, és oda figyelünk egymásra. A kiscsajok se legyenek hülyék és ne használják ki az idősebbiket, és figyeljenek a védekezésre, mert a végén mégis csak ő lesz teherben, nem a srác. Persze mindig van kivétel, és jószívű emberek de kevés ebben a kegyetlen világban. A problémákat előzzük meg és ne próbáljunk kifogásokat keresni. Ez a személyes véleményem.
Amúgy miért kell mindig a dugásra gondolni? Akkor nincsen kihasználás vagy teherbe esés ha nem ez megy 0/24-ben. Lehetne kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni az érzésekbe és nem a fizikai érintésekbe.
Én egyszerűen kerülöm a problémákat, nem értem azokat akik folyton abban vannak. Akik bele keverednek valahol ők is hibásak :/ Egyáltalán nem találom vonzónak a fuckboyokat a banán hajunkkal és a stílusukat. Persze valahol mégis menő, és vicces és lendületes ahogy magába szippant a személye, de amikor már ezerszer megcsalt másokat és szemétként kezeli a társait, cseppnyi tisztelet, folyamatos kibeszélés és elítélés. Hányok mennyire embertelenek. Ha pedig csak arra gondolok hogy egy 28 évessel legyek görcsbe rándul a gyomrom. Egy felnőttel nem akarok semmit. Persze benne is meg van a szép és jó, tudom hogy mennyire vonzóak celebritycrush khm khm, de szellemileg egyszerűen nem az én szintem. Nem tudom megérteni milyen nehéz a munka, hogy neki teljesen más az élete és az időbeosztás, a prioritás, mi az ami neki vicces, mi az ami érdekli őt. Egy teljesen más szint.
Én már a saját korosztályom srácaival is sokszor zavarban vagyok és a különbséget is nagyon nagynak érzem, nemhogy egy sokkal idősebb srácnál. Persze simán ki tudnék jönni egy felnőttel, simán lehet a barátod, egy kapcsolat nagy korkülönbséggel sem lehetetlen, vannak akik boldog életet élnek. Ez teljesen személyfüggő, de átlagolva az eseteket elég necces. Én a két évet látom jónak ha korkülönbségről van szó, de mégis valahol a korombeli az ideális.
16L
Egy ismerős apuka simán lepasszolja a saját (testileg fejlett), 13 éves lányát a 33 éves férfi haverjának, amíg ő éjszaka elmegy horgászni.
Az egyetlen kikötése elköszönéskor az volt, hogy "de szűz maradsz!", mire a lány "oké, de akkor viszont ihatok!"...
Amúgy a lány is horgászik és apuka haverja is kihordja a vízpartra magával, ha horgászni megy...
Hozzászólás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!