Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?
Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.
Nekik mi tetszik ebben?
31
Olyanokkal miért nincs tele a net, amikor a tini srác használja ki? Mert senkit nem érdekel. Mint ahogy az se, amikor a lány használja ki a fiút, mert ilyen is van. Attól hogy valami hangos, még nem feltétlen lesz az a leggyakoribb
33
Azért a teherbe ejtés se gyakori ám, ráadásul neked tini fétised van, szóval te csak azért írsz ilyeneket, hogy a saját lelkiismereted pátyolgatsd
#32 voltam
#32 Tele azért nincs, mert az a ritkább, ilyen egyszerű.
#33 Kihasználni nem lehet véletlenül, balesetből valakit, teherbe esni viszont lehet akaratlanul. Remek példa volt.:D
35
Pont arra akartam mutatni, hogy nem tudhatod, hogy az a ritkább. Eleve ha az idősebb használja ki, az nagyobb visszhangot okoz. Én nem tudom melyik a gyakoribb, de nem is abból indulok ki, hogy melyikből mennyit látok a neten, mert az egyáltalán nem jó reprezentatív mintának.
17 vagyok, hamarosan 18.
Szerelmileg nem vonzanak az idősebb férfiak, viszont érzelmi, biztonsági kötődést tud adni egy idősebb férfi tanár figyelme…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!