Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tenyleg sok tini lany lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?

Figyelt kérdés

Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.

Nekik mi tetszik ebben?

febr. 17. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
30%
#30 "Ha egy kérdésben kicsit nagyobb korkülönbség van megemlítve, a gyakoris jónép máris egy emberként átkozza ki az idősebb felet." - Vajon miért? Biztosan nem azért, mert tele van olyan sztorikkal a net, hogy az idősebb "férfi" hülyíti a kiscsajt, aztán kihasználja...
febr. 18. 13:21
 32/70 anonim ***** válasza:
38%

31

Olyanokkal miért nincs tele a net, amikor a tini srác használja ki? Mert senkit nem érdekel. Mint ahogy az se, amikor a lány használja ki a fiút, mert ilyen is van. Attól hogy valami hangos, még nem feltétlen lesz az a leggyakoribb

febr. 18. 14:09
 33/70 anonim ***** válasza:
40%
31: Mert fel van kapva, bulvárfos, jó megbotránkozni rajta, meg rettegni. Bezzeg amikor a tinisrác teherbe ejti a kiscsajokat azokról mélyen hallgatnak, meg hát baleset, stb... Hagyjuk már.
febr. 18. 14:11
 34/70 anonim ***** válasza:
31%

33

Azért a teherbe ejtés se gyakori ám, ráadásul neked tini fétised van, szóval te csak azért írsz ilyeneket, hogy a saját lelkiismereted pátyolgatsd

#32 voltam

febr. 18. 14:15
 35/70 anonim ***** válasza:
34%

#32 Tele azért nincs, mert az a ritkább, ilyen egyszerű.

#33 Kihasználni nem lehet véletlenül, balesetből valakit, teherbe esni viszont lehet akaratlanul. Remek példa volt.:D

febr. 18. 14:17
 36/70 anonim ***** válasza:
19%
35: Szerinted mi a súlyosabb? Egy huszonéves-harmincéves szórakozik egy kiscsajjal, vagy abortuszt kell elvégezni egy tizenéves lányon?
febr. 18. 14:19
 37/70 anonim ***** válasza:
48%
34: Elég gyakori, egy elég, elitnek nevezhető gimibe jártam, és az osztályfőnököm mondta, hogy általában egy évfolyamon van 2-3 lány, akivel megesik.
febr. 18. 14:21
 38/70 anonim ***** válasza:
12%

35

Pont arra akartam mutatni, hogy nem tudhatod, hogy az a ritkább. Eleve ha az idősebb használja ki, az nagyobb visszhangot okoz. Én nem tudom melyik a gyakoribb, de nem is abból indulok ki, hogy melyikből mennyit látok a neten, mert az egyáltalán nem jó reprezentatív mintának.

febr. 18. 14:22
 39/70 anonim ***** válasza:
51%
#36 Nem a súlyosságról volt szó, hanem hogy mit lehet balesetből és mit nem. A teherbe esés természetesen súlyosabb, de az is pont akkora eséllyel fordulhat elő "érett" férfivel, mint a "gonosz kis tinikkel".
febr. 18. 14:23
 40/70 anonim ***** válasza:
39%

17 vagyok, hamarosan 18.

Szerelmileg nem vonzanak az idősebb férfiak, viszont érzelmi, biztonsági kötődést tud adni egy idősebb férfi tanár figyelme…

febr. 18. 14:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!