Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?
Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.
Nekik mi tetszik ebben?
Én is sok ilyen esetről hallottam, sőt akár saját példámból kiindulva is, de szerintem ez még mindig a lányok kisebbik része. A legtöbb lány nem menne bele egy kapcsolatba ekkora különbséggel.
Nálam 23-14 volt a "legextrémebb" felállás, akkor még én is a 20-as éveim elejét tapostam. Az én esetemben valószínűleg az is közrejátszott, hogy mindenki fiatalabbnak néz mint amennyi vagyok.
Továbbá az is feltűnt, hogy ezek a lányok nem kimondottan az idősebb srácokat/férfiakat keresték (ahogy én sem feltétlenül a fiatalabb lányokat). Több barátnőmnek vagy az előttem, vagy az utánam lévő kapcsolata vele hasonló korú fiúval volt... szóval szimplán nem a kor volt az elsődleges szempont, inkább azt nézték mennyire érzik jól magukat a másikkal, mennyire értik meg egymást, mennyire törődik velük stb.. Halkan megjegyzem, ez lenne a normális.
Említette valaki hogy a fiatal tinilányok ilyen esetben a pénzre hajtanak. Hát nekem nem ez a tapasztalatom, sőt pont hogy náluk sokkal kevésbé volt releváns hogy mennyit keresek, otthon lakok e még, van e jogsim/autóm stb.. Huszonéveseknél, vagy idősebbeknél már inkább szempont ez is, tisztelet a kivételnek.
16# most kötekedsz?
miből derült ki, hogy nem vagyok jóképű?
Volt egy olyan időszak, mikor 18nak adtam ki magam. 25 voltam. Álkép, álvideó, aztán vetkőztek. Vetkőztek a lányok. Tucatjával. Régi szép idők.
*Elmorzsol egy könnycseppet a Gyorskocsi árnyékában*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!