Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?
Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.
Nekik mi tetszik ebben?
Sajnos van rá példa, aláírom, de hogy ez lenne a gyakoribb hát... azt már kevésbé hiszem. Egyrészt nyílván nem az a sztori lesz felkapva amely két tiniről szól, mert hát az mindennapos, senkit nem érdekel. Ellenben egy ilyen történet jobban felborzolja a kedélyeket, ennyi.
Másrészt meg, ahogy egy korábbi kérdésnél is kifejtettem, nem igaz hogy egy idősebb fiú/férfi nagyobb eséllyel használná ki. Minden korosztályban vannak s*ggfejek ez nem vitás, de kétlem hogy általánosságban egy tini fiú szándékait komolyabban lehetne venni. Sőt már alapból azt feltételezni hogy mindenképp a fiú fogja kihasználni a lányt, hát elég erős prekoncepció. Vegyünk egy példát: 30F/15L (ilyenre konkrétan emlékszem még suliból). Tudod mi lesz legnagyobb eséllyel ennek a vége? Az hogy egy 15 éves még nem fog megállapodni senki mellett és egy év múlva (vagy pár hónap) már másvalaki lesz élete szerelme...ennyi.
#38 Természetesen statisztikai adatokkal nem rendelkezem, csak egy-két tapasztalatra építkezhetek. Azt tapasztalom, hogy több a srácok számára vonzó csaj, mint a lányok számára vonzó férfi, ezért sok fiú szenved a párkereséssel. Ez egyben azt is jelenti, hogy nagyon sok srác inkább a tartalmas párkapcsolatok irányba mozdul el fiatalon.
Később ez annyiban változik, hogy egy idősebb csávó már nem akar majd kapcsolatot egy éretlen kislánnyal, ezért marad a kaland, vagyis minél nagyobb a korkülönbség, annál valószínűbb, hogy az idősebb fél csak kalandozni akar majd. Ezért gondolom azt, hogy több az idősebbek általi kihasználás.
Egyébként nem önmagában a nagy korkülönbségű kalandok és kapcsolatok ellen vagyok. Attól hányok csak, mikor valaki ezt (a saját céljai érdekében) népszerűsíti, teljesen általánosnak tekinti, pozitívan mutatja be és nem hívja fel a figyelmet a veszélyekre.
38 vagyok. Valahogy az utóbbi időben elég sok 14-25 éves figyelmét felkeltem. Amikor én voltam 14-25 között levegőnek néztek
Ahogy fentebb is írták, rengeteg sportoló, zenész és színész rajongó táborának felét tinik adják. A kinézet hasonló, csak a másik végletben nincs ott a siker, hírnév és csillogás.
Mára kiöregedtem abból hogy tini legyen a partnerem, párom X időre.
Amikor én voltam diák sok lány iskola társamnak volt nemegyszer 14 évesen 30+ palija. Kocsi, diszkó volt, némelyiknek saját lakás /albérlet ahová tudjuk mit csinálni mentek. Volt egy osztakytársnőm. 14 évesen egy 36 éves katona "gyerek" dugogatta. Sokszor lógott. Egy nap alatt tudta meg, hogy terhes, az igazolatlan hiányzások miatt kirugták es ennek tetejébe a elhagyták. Ez egyedülálló eset, de mit tesz a "szerelem".
Van hogy a lány apakomolexusos, van hogy néha tényleg a törődést egy barátot keres akibe idővel beleszeret, de fogadjuk el, sok esetben igenis a pénz, kocsi és egyéb vonzó, amit egy vele egykorú GYEREK nem engedhet meg magának.
Én a saját korosztályomból kiindulva nem. Csak ugye azt mindig gyakoribbnak hisszük, ami hírértékű és pletykálnak róla. Nem azt mondom, hogy nincs, de azért anno az osztálytársaim és barátnőim SZÁMOTTEVŐ többsége a saját korosztályában ismerkedett, max. 1-2 sztárt nézegettek elalélva, de az mondjuk természetes ilyen korban nemtől és szexualitástól függetlenül.
Nekem pl. tetszettek az idősebb férfiak (nem sokkal, tényleg max. 10 év), de elég diszfunkcionális volt a család, és nem kaptam elég törődést apámtól, ez biztos, hogy belejátszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!