Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg sok tini lany lesz szerelmes idösebb pasiba?
Mondjuk +10 ev korkülönbseggel.
Nekik mi tetszik ebben?
A 11-esben egy virtigli pedofilt tesztelhetünk?
Mert amit írt, az viccnek is rossz!
#28 "Nem is értem, hogy még ha mondjuk egy 27 éves dugja a 16 évest, miért nagyobb gond, mint ha a 17 éves lyuggatgatja ementálivá és manipulálja szarrá." - Azért, mert általában az idősebb manipulálja és használja ki a csajt, nem pedig a kortárs.
Az a vicces, hogy az elvileg érett, felnőtt embereknek az az egyetlen érve maguk mellett, hogy a kortárs TALÁN kihasználhatja a lányt, miközben a nála fiatalabb (és természetesen ezerszer esélyesebb) srácokat sértegeti.😂😂 Miért kell a fiatalokat sértegetni, ha annyi tini szeretnének sokkal idősebb partnert?
Lehet tudom a választ: mert a legtöbb ilyen "érettebb férfi" magával is elhiteti, hogy esélyesebb a kortársaknál, aztán amikor jön az elutasítás, akkor szépen megsértődnek.😆
"Az a vicces, hogy az elvileg érett, felnőtt embereknek az az egyetlen érve maguk mellett, hogy a kortárs TALÁN kihasználhatja a lányt, miközben a nála fiatalabb (és természetesen ezerszer esélyesebb) srácokat sértegeti."
Én nem akarok senkit pártolni de ez fordítva nem így szokott lenni? Ha egy kérdésben kicsit nagyobb korkülönbség van megemlítve, a gyakoris jónép máris egy emberként átkozza ki az idősebb felet. És itt is az egyetlen elfogadhatóbbnak ható érv az szokott lenni hogy az idősebb TALÁN kihasználhatja a lányt. (igaz szerintük nem "talán", ők ezt biztosra mondják és hát amit az interneten mondanak az úgy is van..)
Egyébként én még mindig ritkábbnak tartom ezt a fajta felállást (mármint a nagy korkülönbséget), a legtöbb lány a saját korosztályából válogat. Nincs is ezzel baj, szíve joga azt választani aki érdekli, csak fordított esetben se legyen már ekkora közfelháborodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!